Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.11.2015.
11:32
Vestionline, blic.rs A

Slavnić u svom stilu: Što se Radonjić manje meša, to Zvezda bolje igra!

Malo ko je očekivao da će Crvena zvezda da iznenadi Bajern u Minhenu i ostane u trci za Top 16 Evrolige, ali jedan čovek je bio "prorok" - Zoran Moka Slavnić. Legenda crveno-belih u razgovoru za dnevni list Blic progbnozirao je pobedu tima sa Malog Kalemegdana.

Tanjug
Uvek bez dlake na jeziku: Zoran Moka Slavnić, legenda Crvene zvezde

- Imam svedoka da sam rekao pre utakmice da će crveno-beli trijumfovati protiv Bajerna. Pitajte Dragana Jako­vljevića - pohvalio se Moka, dok je nekadašnji trener kadeta Zvezde potvrdio reči legende.

- Pošto sam na Islandu još od 2007, sve sam ovo rekao prateći u u svom stilu će Slavnić.

O meču u Minhenu, Moka je rekao:

- U ovom intervjuu neću ni reč kritike uputiti klubu i igračima (za trenera ćemo da vidimo), iako nije bilo sve idealno, ali za Zvezdu je ovo velika pobeda jer je izvojevana protiv direktnog konkurenta za prelazak u drugu fazu. Moram da kažem, što se tiče Bajerna, da izgleda ne umeju da odigraju poslednju četvrtinu iako se protivnik nudio jer izgubili su protiv Reala praktično dobijenu utakmicu. To isto desilo im se i protiv Fenerbahčea, a sličan je Fenerbahče bio protiv Zvezde. Uz svesrdno pomaganje mom prijatelju Pešiću od strane Zvezdinog trenera, čudim se da on kao Piroćanac nije prihvatio takve poklone - kaže Slavnić za “Blic”. 

Slavnić je analizirao učinak igrača.

- Rebić? Junak iz senke, ne bi ni ušao da Mekel nije “dobio nogu”, a jasno je da je od početka trebalo da ima mnogo više minuta. Simonović? Ako su ga uzeli, onda treba da igra ako to rezultat iziskuje, potvrdio da je odličan. Jović? Maestralna igra jednog pleja, dosad delio minutažu sa Mekelom i zbog toga je škripalo. Miler? Mlad, poletan, rekao sam da sa strancima morate da imate strpljenja. Cirbes? Standardno dobar, veliki učinak, i srećom nema drugog teškog centra da i on deli minutažu. Štimac? Poslovično zahvalan, mala osveta za Pešića (oteran iz Bajerna) i uvek pouzdan. 

Trener Dejan Radonjić? 

- Predsedniče, dobro sad pročitaj jer bih voleo da se u ovom tonu pojavljujem u medijima. Zvezda se vratila na kolosek koji je vodi u drugu fazu, ali moram da kažem, pred početak lige sam rekao da Strazbur i Bajern nisu jači od Zvezde, što se već dosad apsolutno potvrdilo. Ne vidim nijedan razlog zbog čega Zvezda ne bi otišla u drugu fazu. Što manje mešanja trenera u igru, Zvezda će bolje igrati! Zaista im čestitam i mislim da posle ove pobede ne bi trebalo da pomisle da je sve urađeno, pa se nadam da će Jović i Rebić biti dva dobra kapetana da ovaj crveno-beli brod ode što dalje - ostaje u svom prepoznatljivom stilu Moka Slavnić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online