Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.11.2015.
21:44
Tanjug A

Šta kažu u crveno-belom taboru posle trijumfa?

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je posle pobede nad Partizanom (92:77) da je najvažnije da je njegov tim osvojio nova dva boda u regionalnom takmičenju.

Tanjug
Petar Aranitović nije mogao da prođe pored Majka Cirbesa

- Dobro je što smo uzeli dva boda i ostali u igri da budemo među četiri ekipe. To je najvažnije za sada, videćemo kada budu došle odlučujuće utakmice. Dajemo sve od sebe, to mnogo bolje izgleda na treninzima nego na utakmicama. Kad se vrate Dangubić, Mitrović, a spominje se i Markus Vilijams, bićemo dobri - rekao je Radonjić na konferenciji za medije. 

Štimac: Samo da se uigramo

Povratnik među crveno-bele, Vladimir Štimac, rekao je da su mu svi u timu pomogli da se što pre uigra i uđe u sistem rada.
- Malo sam se uigrao i naučio uobičajene akcije, svi su mi puno pomogli. Veliko poštovanje za Partizan, a nama predstoji utakmica sa Fenerbahčeom. Mislim da će ovo biti odlična ekipa, samo da se uigra. Meni je, iskreno, jako nedostajao derbi - kazao je Štimac.

On je dodao da velika očekivanja javnosti, kao i povrede Dangubića i  Mitrovića, utiču na nešto slabije partije crveno-belih, posebno u Evroligi. 

- Drago mi je, posebno zbog igrača, jer zna se koliko je teško od prvog dana kada smo se okupili. Svaka pozitivna stvar raduje u situaciji, koja nije onakva kakvu smo očekivali da će biti. Izvanredno funkcionišemo u tako teškim uslovima - kazao je Radonjić. 

Prema njegovim rečima, Dangubiću predstoji još mesec dana pauze, dok se povratak Mitrovića očekuje u februaru. 

Kapiten Zvezde Branko Lazić rekao je da je njegov tim zabeležio izuzetno bitnu pobedu. 

- Bilo je bitno da dobijemo utakmicu zbog samopouzdanja, posebno posle teškog poraza u Moskvi. Jedino je prva četvrtina bila lošija, posle smo podigli nivo agresivnosti i lakim poenima održavali prednost. Večeras sam iskočio ja, ali to je zasluga tima, a sledeći put će neko drugi -  rekao je Lazić.

- Derbi nikada nije bio laka utakmica. Svaka pobeda nama je bitna zbog dizanja forme i naravno zbog vraćanja u pobednički ritam u ABA ligi. U drugom poluvremenu pojačali smo odbranu i stigli do važne pobede nad velikim rivalom. Čeka nas evroligaški duel sa Fenerbahčeom, očekujem punu Arenu i veliku podršku naših navijača. Mi ćemo dati sve od sebe da im se igrom odužimo - rekao je Tejić novinarima posle meča u Pioniru.

Debitant u derbijima, Marko Gudurić, istakao je da je jako bitno što je njegov tim uspeo da slavi posle loših izdanja u Evroligi. 

- Utisak je da su ova dva boda najbitnija posle loših utakmica u Evroligi, kao i da mi se igranjem u derbiju ispunio san. Svaki sportista sanja da zaigra u derbiju i za mene je ovo bio veliki trenutak. Tim je na prvom mestu, pobeda je zasluga tima. Zadovljan sam utakmicom i igrom. Čeka nas meč sa Fenerom, a loši rezultati uticali su na nas zbog povreda i dolaska novih igrača. Nadamo se da ćemo se podići i dobro odigrati naredne susrete u Evroligi - poručio je Gudurić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online