Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.05.2010.
19:00
Vestionline A

Superliga: Zvezda dočekuje Hemofarm

U sredu, 12. maja biće odigrane utakmice sedmog kola košarkaške Superlige Srbije.

Posle pauze zbog fajnal fora Evrolige, u sredu su na programu sve utakmice sedmog kola Superlige. Derbi sedmog kola biće odigran u Vršcu od 18,00 sati gde će se sastati Hemofarm i Crvena zvezda. Važnost meča ističe i trener crveno belih Aleksandar Trifunović.

"Momenat u kojem se nalazimo podiže važnost utakmice na najviši nivo. Ekipa Hemofarma zaslužuje veliki respekt i smatram da su oni bez dileme favoriti u sutrašnjem meču. Pokriveni su na svim pozicijama i uprkos povredama koje su ih zadesile tokom sezone, odsustva iskusnog Pavkovića i delimično izmenjenog sastava, pokazuju da su sa razlogom najozbiljniji k

andidati za ulazak u finale", smatra Trifunović i dodao:

"Mi igramo kod kuće, na našem terenu i svakako želimo pobedu. Ukoliko želimo da ostvarimo cilj a to je plasman među četiri najbolje ekipe onda svakako moramo ići na trijumf i u mečevima sa donekle jačim protivnicima što Hemorarm u ovom trenutku jeste. Svi igrači su zdravi i očekujem da svako od njih pruži svoj maksimum čime bi pobeda bila bliža", zaključio je Trifunović.

Centar Milan Mačvan, statistički najbolji pojedinac Hemofarma štade u Superligi, pred meč koji za Vrščane može da bude presudan za ostanak u vrhu tabele, ističe da njegovu ekipu svi vide kao favorita.

"Svi nas vide u finalu sa Partizanom. Na tom putu ima mnogo teških i jakih utakmica, kao što je predstojeća sa Zvezdom u Pioniru".


Aktuelni šampion beogradski Partizan se sinoć vratio iz Pariza gde je osvojio četvrto mesto na Finalnom turniru Evrolige. "Crno-beli" će sutra od 19,30 časova gostovati Metalcu u Valjevu.

FMP je apsolutni favorit u duelu sa Tamišom iz Pančeva. Taj meč biće odigran u Železniku od 18,00 časova. Borac će u čačku od 20,00 sati dočekati kragujevački Radnički.

Prvo mesto na tabeli dele Partizan i Hemofarm, koji su ostvarili po pet pobeda i jedan poraz. Radnički je treći sa četiri trijumfa i dva neuspeha, a potom slede Crvena zvezda i FMP železnik sa po tri pobede i poraza. Tamiš je ostvario dve pobede i četiri neuspeha, dok su Metalac i Borac zabeležili po jednu pobedu i pet poraza. 

Parovi 7. kola Superlige:

FMP - Tamiš 18,00
Zvezda - Hemofarm 18,00
Metalac - Partizan 19,30
Borac - Radnički 20,00

Tabela: Partizan 5/1, Hemofarm 5/1, Radnički 4/2, Zvezda 3/3, FMP 3/3, Tamiš 2/4, Metalac 1/5, Borac 1/5.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online