Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 26.09.2015.
10:11
Vestionline A

Ispovest Vujoševića: Smena mi je teško pala i boli me...

Duško Vujošević dao je intervju za "Pobjedu" u kome nije krio nezadovoljstvo zbog načina na koji ga je novo rukovodstvo Partizana smenilo. Posebno teško mu je palo što su direktni izvršioci bili njegovi dojučerašnji saradici. Trofejni stručnjak je istakao i da nije u kontaktu sa novom upravom, kao i da čeka ponude za novi posao, iako je smena došla u najgore vreme po jednog trenera, jer su sve ekipe i završnoj fazi priprema za početak nove sezone.

Tanjug
Najtrofejniji trener u istoriji Partizana: Duško Vujošević

Ipak, i pored razočaravajuće odluke novog rukovodstva, Vujošević ističe da je njegov život vezan za Partizan.

Da li ste imali kontakta sa ljudima iz nove uprave Partizana nakon otkaza?

- Čovek sam koji navija za Partizan. Samim tim, način smene i smena koja nije izazvana sportskim motivima, već mojim obrazlaganjem situacije da jedna institucija kao Partizan nema od države adekvatan tretman, niti ima ni blizu tretman kao drugi klub iz grada, mi je teško pala. Posebno teško mi pada to što su izvršioci toga bili moji dugogodišnji saradnici, što oni koji su na sceni, što oni koji su iza scene. Bez obzira na to, moj život je jako vezan za Partizan i to je klub za koji nastavljam da navijam. Nisam imao kontakt sa novim ljudima iz Partizana, a posebno ne sa onima koji su ostali - rekao je Vujošević.

Novi trener Petar Božić, kapiten tima čiji ste vi bili trener, rekao je da se čuo sa vama onog dana kada je preuzeo klub. Možemo li znati šta ste mu poručili?

- Čuli smo se. Vidite, moram reći da cenim gest Dejana Milojevića, koji je rekao da ne želi da dolazi u Partizan posle mene, na ovakav način.

Bilo je komentara, osnovanih ili ne, da je Vaš odnos sa Nikolom Pekovićem već duže vremena narušen. Da li tu ima istine?

- Ja stvarno ne znam šta je drugima u glavi. Sa moje strane, Peković je imao jednu simpatiju. Ako su određene stvari postajale, to je bilo samo zato što sam mu uvek želio još bolje od onoga što mu se dešavalo. Kakav je njegov ugao gledanja i onaj “deo priče” iz “Aleksandrijskog kvarteta”, ja stvarno ne mogu da znam - istakao je Vujošević.

Trofejni stručnjak ne krije da mu je želja da uskoro ponovo počne da radi, ali i da se njegova smena dogodila u najnezgodnijem trenutku po jednog trenera, kada je u pitanju traženje novog posla.

- Moja smena se desila u periodu koji je vrlo nezgodan za bilo kog trenera, po pitanju traženja novog posla. Prvo, em je kriza, mnogo klubova je u finansijskim problemima i mnogo manje ima posla nego ranije. Sa druge strane, sve ekipe su već u zamahu priprema i ne verujem da bilo koji klub postoji koji u ovom trenutku planira promenu trenera. Odmor mi ne prija, ali je potreban. Odmor, kada je prirodan i zaslužen, prija, a ovako, nisam siguran - zaključio je Vujošević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online