Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 23.08.2015.
10:52
Vestionline, blic.rs A

DV: Mojoj ženi bi laknulo da odem, ali i još nekima

Najtrofejniji trener u istoriji košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević mirno dočekuje predstojeću skupštinu kluba koja će se održati u ponedeljak, ali priznaje da ne zna da li će posle tog sastanka i dalje obavljati tu funkciju.

FoNet
Želi da ostane u Partizanu: Duško Vujošević

Prethodnih dana bilo je mnogo reči o promenama u klubu iz Humske, što na klupi, što u upravi.

- Iskreno da vam kažem, ne znam. To zavisi od skupštine, a sa njom može da se manipuliše. Ne znam ni po kojim kriterijumima je sastavljena i kakav je njen saziv. Ako se ona bude bavila sportskim i stručnim delom mog posla i rezultatima, ja se nadam da ću i dalje biti trener Partizana - rekao je Vujošević.

Odluke koje će biti donete na skupštini, prema rečima trofejnog stručnjaka svakako ne bi smele da utiču na podršku navijača crno-belima.

- Šta god da bude, publika mora da ostane uz klub i zajedno i ne treba da se opredeljuje ni za mene, ni za neke druge. Oni treba da su opredeljeni za Partizan i kritički raspoloženi prema svakome u Partizanu ko ne radi za njegovo dobro - jasan je Vujošević.

On je govorio o teškoj situaciji u klubu, kao i o stvarima zbog kojih žali u periodu od kada se 2012. godine vratio u Partizan.

- Tužan sam što ona generacija od pre tri godine nije ostala zajedno bar još dve godine. Što jedan uloženi trud nije dobio smisao - naveo je Vujošević.

Trofejni trener još jednom je ponovio da suštinski nema nikakav sukob sa predsednikom kluba Predragom Danilovićem. Vujošević je dodao i da nije razmišljao o rezervnoj opciji ako mu ne bude ponuđen novi ugovor, pošto mu je prethodni istekao u junu.

- Ponude koje su bile ja sam odbio, jer nisam imao rezervni položaj. Ali, bože moj, idemo dalje - kazao je on.

I na kraju, na pitanje kome će laknuti ako napusti Partizan, čiji je i predsednik sportskog društva, Vujošević je rekao:

- Mojoj supruzi sigurno, ali ovoliki stepen tenzije i napetosti koji se stvara pokazuje da ima još mnogo onih kojima bi laknulo. Ulažu velike napore da do toga dođe - rekao je Vujošević.

POVEZANE VESTI

Nedelja 23.08.2015. 11:07
Dule MORA da ostane trener Partizana po svaku cenu . Neka ga Vučić najuri lično i neka ugase KK Parizan ali dule se ne sme ološu sklanjati ni po koju cenu . Koji su razlozi za smenu ? Loš trener , ne pravi vrhunske rezultate , ne pravi vrhunske igrače , no donosi titule klubu i navijačima ? Šta je u pitanju ? Vučićeva i Čovićeva patološka mržnja ? Da , kada je tako neka ga oni najure i to javno kažu . Proizvode sukob između Duleta i Danilovića a mogli su da rade zajedno i da se druže 20 godina sada ne mogu ? Ma nemoj . Dočekasmo da Dule postane problem 1 u Srbiji ? Strašno . DULE MORA OSTATI po svaku cenu za inat dušmanima i bez obzira na predstojeće rezultate .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online