Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.07.2015.
12:59 >> 22:32h
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Štimac slobodan, Duvnjak crno-beli, Kuzmić u PAO

Uzbudljivo je i košarkaško tržište. Iako se pisalo o Zvezdi, Ognjen Kuzmić će sledeće dve sezone nositi zeleni dres. Vladimir Štimac napustio Bavarce, dok Sead Šehović, i pored ponude Partizana, odlučio je da se vrati u Budućnost.

wallng.com
Foto: Ilustracija

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

22.30 - Mesecima se spekulisalo da bi Ognjen Kuzmić mogao da pojača Crvenu zvezdu. Pogotovo su te glasine podgrejane pošto je napustio Golden Stejt, ali... Srpski centar potpisao je dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom, koga će sa klupe da predvodi selektor "orlova" Aleksandar Đorđević
19.23 - Dosadašnji košarkaš skopskog MZT-a Sead Šehović potpisao je jednogodišnji ugovor sa podgoričkom Budućnošću, preneli su makedonski mediji. Šehović se pominjao kao pojačanje za Partizan, ali očajna finansijska situacija bila je otežavajuća okolnost za crno-bele.
18.46 - Slovenac Zoran Dragić, brat poznatijeg Gorana, trejdovan je iz Majamija u Boston.
18.45 - Iskusni plej Kori Fišer novi je košarkaš Cibone. On je prošlu sezonu proveo u Kini.
14.50 - Uroš Duvnjak je novo pojačanje PAOK-a. Ovu informaciju potvrdio je na Tviteru njegov menadžer Miško Ražnatović. Duvnjak je stigao iz Nea Kifisije, gde je prosečno beležio osam poena, tri skoka i dve asistencije po meču.
14.13 - Nikola Kalinić je na pragu prelaska u redove Fenerbahčea. Opširnije pročitajte OVDE.
14.02 - Zelena Gora je zvanično potpisala Džej Ar Rejnoldsa (31). Iskusni plej prošle sezone branio je boje Budućnosti, a u karijeri je još igrao za Gravelin, Dankerk, Orlean, Asvel, Vanoli i Vareze.
13.57 - Košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac napustio je ekipu Bajerna iz Minhena, potvrđeno je na sajtu nemačkog kluba.
- Hvala Vladimiru na velikom trudu i sve najbolje u nastavku karijere - stoji u saopštenju Bajerna.
Štimac je tokom karijere nastupao za Beovuk, Žalgiris, Valmeiru, Crvenu zvezdu, Ventspils, Nimbruk, Eshišehir, Banvit i Unikahu. Prošle sezone u Evroligi prosečno je beležio 7,2 poena i 4,7 poena za 16 minuta provedenih na parketu. Sa reprezentacijom Srbije ima osvojenu srebrnu medalju sa prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva u Španiji.
12.59 - Zoran Vrkić je novi igrač San Sebastijana. Hrvat je potpisao trogodišnji ugovor, a u Španiju je otipao iz redova Šibenke. 
12.20 - Bajern jača redove. Ekipu Svetislava Pešića, koja je rival Crvenoj zvezdi u predstojećoj kampanji Evrolige, pojačao je Andreas Sajfert. Dojučerašnji centar Artlanda potpisao je jednogodišnji igovor.
11.03 - Španska Andora pregovara sa Dehuanom Samersom. Činilo se da je dogovor na pomolu, ali krilni igrač se sada okrenuo NBA opcijama.
10.44 - Valensija je objavila da je potpisala ugovore sa dvojicom košarkaša. U tim sa juga Španije stigao je Džastin Hamilton, prošle sezone centar Minesote i Majamija, kao i Džon Šurna iz Darušafake.
10.12 - Dinamo Sasari je na dobrom putu da angažuje doskorašnjeg krilnog centra Olimpijakosa Brenta Petveja, piše "Sportando". Izvor poznatog sajta navodi da se potpis ugovora očekuje uskoro.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online