Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.07.2015.
11:01 >> 22:14h
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Fener odustao od Kalinića, Šilb u Galati, Kinzi kod Novice

Košarkaško tržište je sve zanimljivije. Dok se u Zvezdi i Partizanu još ništa ne zna, dotle najbolje ekipe Evrope već kompletiraju rostere. Fenerbahče očigledno ne može više da čeka nećkanje Zvzede oko Nikole Kalinića, pa se okrenuo Kostasu Papanikolau, koji je prošlu sezonu igrao za Hjuston. Karlos Arojo u Barseloni, dok Budućnost ostaje bez sjajnog Amerikanca.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

22.12 - Bio je veoma blizu Tarens Kinzi potpisa za Anadolu Efes, ali će kako stvari stoje završiti u Trabzonu. Turski mediji pišu da je Amerikanac već stavio paraf. Kinzija pamtimo iz dresa Partizana, a on je tokom karijere nastupao i za Memfis, Fenerbahče, Klivlend, Anadolu Efes, Skavolini, Unikahu i Nižnji Novgorod

20.19 - Šuškalo se, a sada će da dobije zvaničnu potvrdu. Blejk Šilb biće novo pojačanje Galatasaraja, tvrdi igračev menadžer. Bivši as Crvene zvezde proveo je prethodnu sezonu u Parizu.
19.54 - Stefon Lazme je blizu povratka u Panatinaikos. Nekadašnji krilni centar Partizana završio je epizodu u Anadolu Efesu, a grčki "Sport24.gr" prenosi da je na korak do povratka među "zelene", gde je bio pre dve godine.
16.01 - Američki centar Ričard Hendriks naredne sezone igraće za Unikahu. On u Malagu dolazi iz Lokomotive Kuban, za koju je igrao prethodne dve sezone.

15.13 - Košarkaš Crvene zvezde Jaka Blažič izjavio je da bi voleo i naredne sezone da nosi dres crveno-belih, ali da to ne zavisi samo od njega.

- Imam ugovor na još godinu dana. Želeo bih da ostanem, ali ne zavisi sve od mene. Svestan sam da poslednjih nekoliko meseci nisam igrao kako znam, ali uspesi kluba su najbitniji - rekao je Blažič, a prenosi slovenački sajt Košarka.si. 

14.50Bivši košarkaš Partizana i reprezentacije Jugoslavije Veselin Petrović (38) imenovan je za pomoćnog trenera Mega Leksa.

12.44 - U prošloj sezoni bek Budućnosti Džej Ar Rejnolds na pragu je odlaska u poljskog šampiona Stelmet Zelen Goru. On je u prošloj ABA ligi bio najefikasniji igral Podgoričana. U proseku je beležio 11,6 poena i imao 3,8 asistencija po utakmici.

 

12.42 - Trener Budućnosti Igor Jovović produžio je ugovor sa klubom do 2016. godine.
12.41 - Iskusni Portorikanac Karlos Arojo u narednoj sezoni nosiće dres Barselone.
11.58 - Nekadašnji centar Crvene zvezde Emre Bajev novi je igrač Bešiktaša.
11.55 - Barselona je dovela američkog centra Samarda Samjuelsa, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Kataloncima.
11.20 - Srpski košarkaš Nikola Marković potpisao je dvogodišnji ugovor sa PAOK-om. Prethodne sezone, Marković je igrao za Panelefsinijakos.
11.05 - Darijus Bertans, stariji brat nekadašnjeg košarkaša Partizana Davisa, potpisao je trogodišnji ugovor sa Lokomotivom Kuban, koja će naredne sezone da igra Evroligu. Prethodnih nekoliko sezona, letonski bek igrao je za Bilbao.

11.01 - Hrvat Krunoslav Simon novi je košarkaš Milana. On je prethodne dve sezone igrao za Lokomotivu Kuban. Pre Simona, novi igrači tima koji će od naredne sezone da predvodi Jasmin Repeša postali su Čarls Dženkins i Milan Mačvan.

 

 

11.00 - Fener sprema novu "bombu". Navodno, Željko Obradović želi Kostasa Papanikolaua, koji je imao solidnu debitantsku sezonu u NBA, u dresu Hjuston Rokitsa. Da li to znači da je istanbulski gigant odustao od Nikole Kalinića? Fenerbahče je ovog leta već doveo Peru Antića (Atlanta), Bobija Diksona i Bariša Herseka (Karšijaka), Kostasa Slukasa (Olimpijakos) i Džana Altintiga (Trabzon).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online