Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 16.07.2015.
11:25 >> 21:36h
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Raduljica potpisao za PAO, Milutinov na slatkim mukama, Raško u Belgiji

Košarkaška pijaca je sve zanimljivija iz dana u dana, a srpski igrači su zvezde prelaznog roka. Jedan od najtraženijih igrača je centar Partizana. Osim Panatinaikosa u igri za crno-belog gorostasa je i Anadolu Efes, Dušana Ivkovića. Nekadašnji centar Partizana i Zvezde Raško Katić seli se u Belgiju. Miroslav Raduljica potpisao dvogodišnji ugovor sa Panatinaikosom. Bivši kapiten Crvene zvezde Marko Simonović rekao je da ne bi odbio eventualnu ponudu crveno-belih.

ABA liga
Zaludeo evropske velikane: Nikola Milutinov i dalje je igrač Partizana, ali ne zadugo

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

20.33 - Doskorašnji igrač Žalgirisa Džejms Anderson pojačao je Sakramento Kingse. Zvanično nije saopštena dužina ugovora, ali se pretpostavlja da je višegodišnji.
19.10 - Branislav Ratkovica je novi igrač Lukoila. Iskusni plej je sa bugarskim prvakom dogovorio saradnju za narednu sezonu, posle odličnih izdanja u Nemačkoj, gde je branio boje Tibingena, Artlanda i Oldenburga.
16.16 - Kapiten Armanija Alesandro Đentile, produžio je ugovor sa milanskim timom za još tri godine. Za njega je bila zainteresovana Barselona, ali se Đentile odlučio za ostanak u Italiji.
14.45 - Nemački šampion predstavio je dvojicu pojačanja, Grka Nikosa Zisisa, koji stiže iz Fenerbahčea i marokanskog centra Jasina Idbihija.
13.28 - Centar srpske reprezentacija Miroslav Raduljica karijeru nastavlja u Panatinaikosu. Naš as potpisao je dvogodišnji ugovor sa trofejnim grčkim klubom na čijoj klupi će naredne sezone sedeti selektor "orlova" Aleksandar Đorđević. Pre Raduljice, u PAO je stigao Aleksandar Pavlović, a "zeleni" su zainteresovani i za centra Partizana Nilolu Milutinova.
13.20 - Ukoliko ode Nikola Kalinić u Fenerbahče, Crvena zvezda ostaje bez krila, a to mesto bi mogao da zauzme Marko Simonović, nekadašnji kapiten crveno-belih. On je prošlu sezonu proveo u Po Ortezu, slobodan je igrač, a na pripremama reprezentacije rekao je da ne bi mogao da kaže "NE" Zvezdi.
11.55 - Zvezdin rival u Evroligi Himki ozbiljno se pojačao. Posle igranja u NBA, Aleksej Šved je potpisao trogodišnji ugovor sa osvajačem Evrokupa. Podsetimo, crveno-beli su, osim ekipe iz moskovske regije, u grupi sa Realom, Fenerbahčeom, Bajernom i Strazburom.
11.52 - Poznati menadžer Miško Ražnatović potvrdio je da će talentovani 17-godišni igrač Crvene zvezde Aleksandar Aranitović da igra naredne sezone na pozajmici u Mega Leks.
11.50 - Plejmejker Nikola Ivanović nije više košarkaš Budućnosti.
11.47 - Iskusni hrvatski centar Jure Lalić igraće naredne sezone za slovenačku Krku iz Novog Mesta.
11.45 - Doskorašnji plejmejker Panatinaikosa Ej Džej Sloter naredne sezone igraće u Turskoj, za Banvit.
11.20 - Posle Španije - Belgija. Nekadašnji centar Crvene zvezde i Partizana Raško Katić naredne sezone igraće u belgijskom šampionu Ostendeu, javlja "Sportando." Prošlu sezonu, iskusni 35-godišnji centar proveo je u Saragosi, a pre toga je dve godine igrao u Crvenoj zvezdi.
11.15 - Centar Partizana Nikola Milutinov jedan je od najtraženijih igrača na letnjoj košarkaškoj pijaci. Posle Panatinaikosa, u igri za potpis crno-belog diva uključio se i Anadolu Efes, koga sa klupe predvodi nekadšanji selektor Srbije Dušan Ivković, piše "Sportando".
Subota 18.07.2015. 06:24
Napred Raduljica .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online