Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.07.2015.
14:00
Vestionline A

Zvezdina paranoja!

Leto je period kada je prelazni rok u punom jeku. Normalno je da mediji spekulišu, pokušavaju da saznaju ko će otići, doći... Ništa tu nema čudnog niti novog. Međutum, u KK Crvena zvezda su baš osetljivi na nagađanje medija i od svega prave teoriju zavere. Posle spekulacija da će crveno-beli tabor da napuste Jaka Blažič i Nikola Kalinić, brže bolje je klub izdao saopštenje u kojem, po starom dobrom običaju, prave "priču" tipa: "Moramo da se odbranimo od pokušaja destabilzacije kluba". Pritom, domaći mediji su samo preneli pisanja kolega iz drugih država, ali...

Tanjug
Nebojša Čović, čelni čovek Crvene zvezde

"Usled sve učestalijih medijskih spekulacija vezanih za transfere igrača u kojima se pominje KK Crvena zvezda Telekom primorani smo da reagujemo kako bismo se odbranili od bilo kakvih pokušaja destabilizacije kluba. Tokom čitave prošle sezone, kao i po završetku takmičenja, u medijima su se pojavljivale brojne spekulacije sa navodnim dovođenjem raznoraznih igrača koje su se pokazale kao neistinite. Međutim, u poslednje vreme KK Crvena zvezda Telekom suočena je sa nešto drugačijom vrstom pritiska. Ovog puta mediji iz Crvene zvezde 'odvode' igrače. Navešćemo samo poslednje primere Jake Blažiča i Nikole Kalinića", stoji u saopštenju KK Crvena zvezda i dodaje: 

"Apsolutno smo svesni činjenice da je Crvena zvezda Telekom osvajanjem tri trofeja u najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba napravila ogroman iskorak, a da je izvanrednim rezultatima u evrokupovima u poslednje dve sezone postala i značajan faktor na međunarodnoj sceni. Takođe, svesni smo činjenice da Zvezda u svojim redovima ima veliki broj reprezentativaca koji su vrhunskim partijama u Evroligi skrenuli pažnju najboljih i najbogatijih klubova Evrope. Na to smo posebno ponosni, jer je to odraz kvaliteta rada u Zvezdi"

"Interesovanje velikih evropskih klubova za prvotimce crveno-belih shodno svemu tome je normalna stvar i na to zvezdaška javnost treba da se navikne. Međutim, isto tako svima treba da bude jasno da su Blažič i Kalinić pod važećim ugovorima sa Zvezdom, a da će sve eventualne transfere KK Crvena zvezda obavljati na profesionalan način, ne putem medija, i to u skladu sa politikom kluba. KK Crvena zvezda Telekom više neće ni na koji način komentarisati bilo kakve napise ovog tipa, a javnost će o svim transferima, kao i do sada, biti blagovremeno obaveštena". 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online