Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.07.2015.
12:40
Vestionline A

Košarkaška pijaca: Đenka u gradu mode, Đorđević vodi Pavlovića

Aleksandar Saša Pavlović mogao bi naredne sezone da obuče zeleni dres Panatinaikosa, prenose grčki mediji. Istovremeno, bivši igrač Crvene zvezde Čarls Dženkins našao je novi klub, dok je Dušan Katnić iz Bosne i Hercegovine prešao u Sloveniju.

kkpartizan.rs


Na portalu Vestionline pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

22.12 - Soni Vims potpisao je dvogodišni ugovor sa Finiks Sansima vredan 5,8 miliona dolara, javlja "Sportando". On je prethodne tri sezone igrao za moskovski CSKA, a ovog leta bio je na meti Barselone.
21.32 - OIimpijakos je demantovao glasine da će dosadašnji igrač Milana Danijel Heket da pojača tim iz Pireja.
21.30 - Nemački reprezentativac Hajko Šafarcik blizu je prelaska u Bešiktaš. On je prethodnih sezona igrao za Bajern, koji sa klupe predvodi Svetislav Pešić.
18.00 - Doskoršanji igrač Olimpije, Bugarin Hristo Nikolov karijeru nastavlja u Rumuniju, u Temišvaru, prenosi "Sportando".
17.15 - Marko Šutalo karijeru nastavlja u Rumuniji, u ekipi Dinama iz Bukurešta, javlja "Sportando".
16.55 - Novi košarkaš nemačkog šampiona Bamberga je Luka Štajger. On je stigao iz Bajerna.
16:50 - Novi igrač Valensije je Fernando Sanemeterio. On je potpisao dvogodišnji ugovor, a prethodnoh godina igrao je za Laboral Kuću.
16.29 - Karšijaka je našla zamenu za Bobija Diksona, koji je otišao u Fenerbahče. Novi košarkaš turskog šampiona je Amerikanac Džoe Regland.
14.57 - Francuski centar Ali Traore naredne sezone biće član Limoža. Nesuđena petica Crvene zvezde u redove evroligaša stiže iz Strazbura, gde je provela prethodnu godinu.
11.46 - Panatinaikos je u pregovorima sa Sašom Pavlovićem, miljenikom Partizanovih navijača. Stameni Baranin završio je drugu epizodu u crno-belom dresu i nije još poznato da li će i gde da nastavi karijeru. Pavlović je protekle sezone prosečno beležio 11.9 poena, 3.7 skoka i 1.9 asistencija u ABA ligi.

11.31 - Doskorašnji bek Crvene zvezde Čarls Dženkins novi je igrač milanskog Armanija, potvrdio je agent igrača Miško Ražnatović. 

Itaijanski klub zainteresovan je za još jednog igrača koji je prošle sezone nosio dres Zvezde, Markusa Vilijamsa.

10.57 - Srpski košarkaš Dušan Katnić naredne sezone nosiće dres Krke iz Novog Mesta, saopštio je slovenački klub. Katnić u Krku dolazi iz Igokee sa kojom je osvojio prvenstvo i kup Bosne i Hercegovine. On je prošle sezone u ABA ligi imao učinak od 7,5 poena, 3,9 asistencije i 2,7 skoka. Ovaj 26-godišnji plejmejker košarkom je počeo da se bavi u užičkom Plej-ofu, a tokom karijere igrao je za Atlas, Mega Ishranu, Crvenu zvezdu, Ostende, Anvil i Radnički iz Kragujevca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online