Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 16.06.2015.
00:25
mondo.rs A

Vujošević o "pasjim sinovima", suđenju, utakmici...

Od kada je 2001. godine postao drugi put trener Partizana, Duško Vujošević nije bio u ovoj situaciji - da gubi 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Super lige. Ove sezone, posle dva finalna duela sa Crvenom zvezdom Telekom, Vujošević i njegov tim nalaze se na korak od gubitka titiule prvaka.

KK Partizan NIS
Neartikulisana želja za pobedom: Duško Vujošević

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Teška, tvrda utakmica, gde smo imali praktično dva igrača rekonvalescenta - Mačvana i Milutinova. Murić na već skraćenu rotaciju isto nije bio u timu, iz dobro poznatih razloga - rekao je Vujošević i dodao:

- Oni su igrali jako agresivno i stvorili nam probleme u organizaciji napada, što nije novina, ni iznenađenje, ali prosto kvalitet i struktura i jedne i druge ekipe omogućavaju i onemogućavaju određene stvari. Moram da kažem da je Zvezda u jednoj psihološki teškoj situaciji za njih, kad na gostujućem terenu treba da napravi brejk - to uspela da uradi.

Prokomentarisao je i suđenje...

- Mislim da je suđenje znatno manje uticalo (nego u prvoj utakmici - prim. aut), da nije bitno uticalo. Samo mi nije jasno zašto nije priznat regularan koš Mačvana za nerešen rezultat, kada je lopta dodirnula tablu? Možda je to odlučilo utakmicu i ne znam po tehnici suđenja ko to sudi i ko bi to trebalo da vidi. Mnogo je važan momenat i mnogo važan detalj.

Analizirajući nastup svoje ekipe, Vujošević je konstatovao da je "moralo da se oseti" to što Milutinov trenutno nije u top formi.

- Takođe, ne uspevamo da na pravilan način artikulišemo veliku želju za pobedom. Ne pravimo od toga agresivnost i čvrstinu, već više ulazimo u nervozu. To je pomalo do mentalne strukture pojedinaca, ali više je odraz celokupne situacije u kojoj se nalazi klub i kratke rotacije za ovoliki broj teških mečeva.

"Stojim iza svega"

- Okrećemo se sledećem meču, a kad je u pitanju onaj prvi - stojim iza svega što sam rekao neposredno posle meča i na konferenciji za štampu posle toga.

Vujošević je dodao da je u postojećim uslovima, o kojima je ove sezone pričao mnogo puta, veliki uspeh održati ekipu u funkcionalnom stanju.

- Pre povratka sa "minus 10" nisam bio preterano zadovoljan igrom, ali ovo su teške utakmice, protivnik je čvrst, dok je naš procenat šuta za dva poena zaista bio problem. Uz to smo u prelomnim trenucima dozvolili Dženkinsu da iz "pika" ubacuje za tri poena. Ipak, gledajući kolika je neka hendikep pozicija u kojoj se nalazi Partizan i teške uslove u kojima se radilo, ne mogu da ne respektujem učinak igrača - zaključio je Vujošević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online