Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 01.04.2015.
06:06
Vestionline A

Pobeda razuma: Čović i Vujošević se pomirili, uskoro zajednička konferencija

Svi već pričaju o polufinalnoj seriji plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana u ABA ligi. Oni pesimističniji često kažu: "Samo da ne bude mrtvih"! Javnost u Srbiji se priprema za mutne igre i teorije zavere Nebojše Čovića i Duška Vujoševića i njihovu borbu u kojem može da bude samo jedan, ali... Čak i kod njih je razum pobedio - čelni čovek crveno-belih i trener crno-belih odlučili su da zakopaju ratne sekire i da pred početak serije organizuju konferenciju za novinare, gde će javno da se pomire i rukuju, a čak će i da se poljube tri puta, po dobrom, starom srpskom običaju.

Fotomontaža Vestionline/Foto: Tanjug i kkcrvenazvezda.rs
Opet zajedno, ali ovaj put sa osmesima umesto pretnji, uvreda: Duško Vujošević i Nebojša Čović

Kao razumna bića, bez sujete i viška strasti, čelni čovek Crvene zvezde i trener Partizana odlučili su da "progutaju ponos" i zbog viših interesa stave tačku na višegodišnji sukob, koji je u početku zgražavao Srbiju, a kasnije zabavljao ljude željnih "hleba i igara".

Videvši da je vrag odneo šalu i da se neverovatna negativna energija sručilla pred početak polufinalnih mečeva, odlučili su da svojim primerom daju pozitivne vibracije navijačima i da se na terenu odluči ko je bolji, a ne van parketa. Razmišljalo se o saopštenjima, ali na kraju je preovladavao utisak da je bolje da se organizuje zajednička konferencija. Kako saznaju Vestionline, iznenađenje je da će konferenciju da vode Dejan Anđus i Vladan Tegeltija.

Kako saznajemo, tu je bilo očekivanih problema, jer Čović u prvi mah nije hteo ni da čuje da ovaj tandem novinara vodi konferenciju, ali je na kraju popustio. Zauzvrat, Anđus je nagovestio da će da povuče tužbu protiv "alfe i omege" crveno-belih zato što ga je tukao, dok je Tegeltija obećao da u svojim emisijama više neće zvati Zvezdu - Telekom Zvezda. Vujošević nije imao zamerke na račun novinara koji će da vode konferenciju, samo je zahtevao "da na njoj ne bude onaj što ga je gađao i pogodio loptom na jednom od večitih derbija".

Kako se čuje po kuloarima, Čović i Vujošević su već obavili razgovor u jednom kafiću. Njihov plan je i da po završetku ABA lige bude organizovana prijateljska utakmice Crvene zvezde i Partizana, a Čović je obećao da će prihod s nje, kao finansijska pomoć, da ide crno-belima.

Konačno nešto lepo u našoj košarci... A ako želite da saznate kad bi najavljena prijateljska utakmica mogla da bude odigrana, to ćete verovatno moći da pročitate tek narednog 1. aprila☺Dakle, apri-li-li-li i srećan vam Međunarodni dan šale!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online