Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 19.01.2015.
18:32
KK Partizan, Naše novine A

Milosavljević: Zvezda ili neko drugi, manje je važno

U Partizanu se konačno lakše diše! Napravili su crno-beli seriju od pet uzastopnih pobeda, poslednja u nizu došla je protiv nezgodnog Metalca u Valjevu (72:83), u hali u kojoj su se mnogi favoriti okliznuli i ostavili bodove. Srpski šampion od kraja prethodne godine ne zna šta to znači izgubiti utakmicu, pa je jasno da je ovih dana atmosfera u Humskoj mnogo bolja nego ranije.

Vesti - M. Todorović
Ne biraju rivala: Dragan Milosavljević
 

Dragan Milosavljević konačno može da odahne. Brod koji predvodi zauzeo je pravi kurs i sigurno plovi ka odredištu - plej-ofu ABA lige. 

- Mnogo nam je važna pobeda u Valjevu. Znamo svi da je Metalac na svom terenu napravio mnogo iznenađenja, da su bili dželati i Cedeviti i Budućnosti, našim direktnim rivalima za mesto

Slovo o povredi...

- Osećam se mnogo bolje i sigurnije. Spreman sam i psihički i fizički i zaista uživam u košarci. Nemam strah od duela na parketu iako kažu da je to normalno za povratnike od ovako teške povrede. Da kucnem u drvo, zaista sve ide u dobrom smeru - jasan je kapiten crno-belih. 

u plej-ofu. Najvažnije je da mi nismo kiksnuli. Nismo se zavaravali da će biti lako, znali smo da nas čeka teška i neizvesna utakmica, a naš kvalitet je i u tome što smo ponovo uspeli da prelomimo na samom kraju - istakao je Milosavljević za Naše novine, a prenosi klupski sajt.

Da povratak Eda Murića i te kako znači, potvrđuje i miljenik crno-belog dela publike.

- Znači to i za samopouzdanje. Kada znaš da čim izađeš sa terena može da te zameni neko ko je gladan igre i ko je pun energije. Edo se konačno vratio i nadam se da smo završili sa povredama. Delujemo mnogo bolje na terenu, konačno smo kompletni i napokon postajemo dobar tim koji će u narednim mečevima samo napredovati. Čekaju nas teški dueli do kraja regularnog dela ABA lige, a mi ćemo u svakom ići na pobedu. Videćemo koliko ćemo ih na kraju i skupiti.

Posle serije pobeda Partizana i nekoliko lošijih rezultata rivala, pre svega Budućnosti i Cedevite, počele su kalkulacije da li je na kraju bolje zauzeti treće ili četvrto mesto i tako izbeći Crvenu zvezdu u polufinalu plej-ofa.

- Čujemo i mi takve priče, ali verujte, kod nas nema nikakvog kalkulisanja. Naši ciljevi se znaju, klub želi ponovo u Evroligu, a tamo se dolazi preko finala plej-ofa. Preko koga ćemo tamo stići, najmanje je važno. Naravno, želimo i domaću titulu, videćemo da li je ovogodišnja ekipa kadra da sve to i tvari. Atmosfera u svlačionici sada je značajno drugačija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online