Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.12.2014.
23:01
Beta A

Kakva su očekivanja crveno-belih od Top 16?

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da je ekipa pobedom nad Laboral Kućom na lep način završila prvu fazu takmičenja u Evroligi, kao i da u Top 16 fazi ne želi da bude samo učesnik.

kkcrvenazvezda.rs
Imaćemo šta da kažemo i u Top 16: Luka Mitrović, kapiten Crvene zvezde
 

"Utakmica je odigrana u specifičnoj atmosferi, jer nije bilo publike. Kako je meč odmicao mi smo se privikli. Drugo poluvreme smo odigrali jako dobro i došli do pobede, što nam je bio cilj... Na lep način smo završili prvi deo takmičenja", rekao je Mitrović novinarima posle meča u Hali Pionir.

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su drugo mesto u Grupi D u Evroligi, pošto su u Beogradu pobedili Laboral Kuču sa 90:82 (18:18, 28:27, 24:18, 20:19), u utakmici poslednjeg 10. kola u grupi D.

Zvezda je sa šest pobeda i četiri poraza osvojila drugo mesto u Grupi D i u TOP 16 fazi Evrolige igraće u Grupi E sa Real Madridom, Barselonom, Makabijem, Panatinaikosom, Galatasarajem, Žalgirisom i Albom.

"Naredna faza je sam krem evropske košarke. Nijedan rival nije lak, a mi ćemo na svakom meču uživati. Naše ambicije ne staju kod ovog plasmana. Želimo u Top 16 fazi da se nadigravamo, a ako ostale ekipe misle da su bolje, moraće to na parketu da pokažu", kazao je
Mitrović.

On je dodao da Jadranska liga ostaje prioritet Zvezde, jer kroz regionalno takmičenje želi da izbori plasman u Evroligu naredne sezone.

kkcrvenazvezda.rs
Dominirao u prvoj fazi, da li će i u Top 16: Boban Marjanović
 

Centar Zvezde Boban Marjanović rekao je da ponosan na ekipu što je pobedom završila prvi deo takmičenja i dodao da tim tako mora da nastavi i u Top 16 fazi.

"Na jako lep način smo završili grupu. Sada idemo u narednu fazu, gde treba isto ovako da odigramo. U svaki meč moramo da uđemo 100 odsto koncentrisani i spremni. Čekaju nas veliki timovi, a siguran sam da možemo da odigramo žestoko s njima", kazao je Marjanović.

Košarkaš crveno-belih Nemanja Dangubić rekao je da je ekipa pred velikim izazovom u drugoj fazi Evrolige.

"Ne postoje slabe ekipe u Top 16. Pred nama je težak zadatak i verujem da možemo mnogo da uradimo. Moramo da ostanemo koncentrisani, pre svega na Jadransku ligu, a uz to da se borimo maksimalno u Evroligi. Treba polako, kao i do sada da idemo meč po meč", kazao je
Dangubić.

Takmičenje u Top 16 fazi Evrolige počinje 30. decembra i trajaće do 10. aprila. Svaka ekipa odigraće po 14 utakmica, a najbolje četiri ekipe iz svake grupe plasiraće se u plej-of.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online