Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 21.11.2014.
14:44
Beta A

Da li to Vučić vodi Zvezdu u Top 16?

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da njegovi košarkaši dočekuju Cibonu u finansijski vrlo teškom trenutku i rekao da vlast opstruira rad kluba. Trofejni strateg kluba iz Humske ulice ocenio je da je državni vrh sponzore usmerio ka Crvenoj zvezdi, i da nije čudo što su crveno-beli na pragu Top 16 Evrolige.

Sam protiv svih: Trener Partizana Duško Vujošević
 

"Mnogo puta sam ponavaljao priče o našoj situaciji, o tome što smo izgubili šest igrača iz prošle sezone i morali ponovo da pravimo ekipu. Osnova selekcije je dobra, ali je potrebno mnogo rada i misionarske posvećenosti košarci da bismo napredovali", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u hali "Pionir".

Košarkaši Partizana u nedelju od 19 časova u hali "Pionir" igraju protiv Cibone utakmicu Devetog kola Jadranske lige. Posle osam kola Partizan ima po četiri pobede i poraza, a Cibona tri pobede i pet poraza.

Po nalazu regionalnih marketinških stručnjaka koji su koristili posebne statističke formule, košarkaški klub Partizan i teniseri Ana Ivanović i Novak Đoković su najbolji brendovi Srbije. Vujošević je rekao da mu je drago što je njegov klub izabran, ali
da ne zna kada će ekipa biti plaćena.

Mačvan: Pobeda
i ništa više

Košarkaš Partizana Milan Mačvan rekao je da njegova ekipa mora da pobedi Cibonu kako bi ostala u trci za plasman u plej-of.

"Očekuje nas teška utakmica, želimo da dobijemo da bismo ostali u trci za plej-of. Cibona je podigla formu, doveli su iskusne igrače, ali mi ćemo pružiti maksimum da dobijemo", rekao je Mačvan.

"Kako to da je najbolji sportski brend došao u situaciju da se urušava? Ekipa koja igra nije plaćena i mi ne znamo kako ćemo je platiti. Sponzorstvo NIS-a odlazi na porez i kamatu, a za Telekom ne znam šta se čeka, pretpostavljam odluka vlasti. To što je Partizanov radnik pokušao da se ubije je tragično, ali to govori u situaciji o državi. Kao i to što je prošle nedelje potpukovnik u penziji naoružan došao ispred vlade", rekao je on.

Trener srpskog šampiona naveo je da prati igre Crvene zvezde u Evroligi i da ekipa na dobar način predstavlja Srbiju.

"S velikom pažnjom pratim igre Crvene zvezde u Evroligi, na dobar način predstavljaju Srbiju i imaju velike šanse da se plasiraju u Top 16. Tu se vidi koliko imaju sponzora i da je to politička želja. Ima ljudi na poziciji koji ne žele dobro Partizanu... Većina naših navijača zna kakvu bitku bijemo i prepoznala je situaciju u kojoj se nalazimo. Bez volje čoveka koji sve odlučuje ne može da se dobije sponzorstvo", rekao je on.

Vujošević je naveo da veliki državni sponzori ne mogu da se dobiju bez političke volje.

"Veliki sponzori ne mogu da se dobiju ako (premijer Srbije Aleksandar) Vučić to ne dozvoli. Ali, neke druge stvari kao što je nezakazivanje utakmice u isto vreme sa fudbalskim klubom, to sigurno može. Bez obzira koliko je marketing sposoban ili nesposoban, bez političke volje ne mogu da se dobiju državni sponzori. U takvoj
situaciji dočekujemo Cibonu i pobeda nam je jako važna", rekao je on.

Vujošević je rekao da će se kapiten Dragan Milosavljević na teren vratiti u utakmici sa Hapoelom, u Evrokupu, a da se u nedelju očekuje konačna odluka Saše Pavlovića o eventualnom povratku.

"Milosavljević već trenira, ušao je u kontakt treninge i očekujem povratak na utakmici sa Hapoelom. Pavlovć će u nedelju doneti definitivnu odluku, pošto ima još ponuda. Plejmejkera tražimo svaki dan, ali nema igrača koji bi zadovoljio naše standarde i želeo da dođe", rekao je Vujošević.

POVEZANE VESTI

Petak 21.11.2014. 17:17
De si bio da tako pricas kad ste ZVEZDU 15 godina unistavali, ti i tvoji politicari,sad malo da promrnimo mesta da vidite kako je to,dobili ste i vi sponzora nekog SVINJARA kako sam cuo
Petak 21.11.2014. 17:12
Zvezda je bila prvak sveta i evrope ,pa gde je sada,od slave se ne zivi nego od rada ako nisi sposoban da vodis klub bez drzavnih para,na koje si naviko, napusti klub daj nekom privatniku koji ima para,Tako kako si naviko i moja baba moze da bude trener, da ti drzava kupuje igrace,eeeeeee vise nema GUDO celava
Petak 21.11.2014. 20:11
Svaki domacin zna kako se cuva novac. Da li je Dusko Vujosevic znao da stedi, ne samo Vujosevic, vec svi celnici Partizana, imalo se prosipalo se slavilo, bancilo i pijancilo, mislilo se samo za danas, nije se mislilo za sutra. Da li se ikad Vujosevic zapitao sto Zvezda nema para, sto je bila pred gasenjem. Igrala mece pred cicinom kucom, doso red i pred nasu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online