Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.11.2014.
14:25
Beta A

Vujošević: Pavlović blizu Partizana

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da bi njegov tim eventualnom pobedom u utorak nad Lijetuvos Ritasom bio mnogo bliži ostvarenju želje za plasman u drugu fazu Evrokupa. istovremeno, strateg crno-belih obelodanio je da je klub u intenzivnim pregovorima sa Aleksandrom Pavlovićem.

Smeta mu "parada" oko Pavlovića: Duško Vujošević
 

"Čeka nas kvalitetan protivnik koji ima sve dobre karakteristike litvanske košarke i koji nije slučajno prvi na tabeli naše grupe. Sutrašnjom pobedom koja bi ujedno bila i revanš za poraz u prvom kolu, bili bismo bliži svojoj želji da prođemo u drugu fazu Evrokupa i mladom timu obezbedimo još evropskih utakmica i prilika da napredujemo", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan će se u utorak od 20.45 u dvorani "Pionir" sastati s litvanskim Lijetuvos Ritasom u utakmici šestog kola grupe E Evrokupa.

Tepić: Mnogo smo bolji

"Lijetuvos posle prvog dela deli prvo mesto s Banvitom, što dovoljno govori o njegovoj snazi i kvalitetu. Mi smo prvi meč ubedljivo izgubili, ali smo sada bolji tim nego što smo tada bili i možemo mnogo bolje da odigramo. Mislim da pred domaćom publikom imamo šanse, a bila bi velika stvar da dobijemo i ostanemo u realnoj trci za drugu fazu", rekao je Tepić.

"Mi ćemo sigurno dati svoj maksimum. Nadam se da će publika prepoznati značaj utakmice i da će nam pomoći da dođemo do pobede, kojom bismo ušli u realnu trku za plasman u drugu fazu", rekao je Vujošević.

Novinare je zanimalo kako teku pregovori oko povratak Aleksandra Pavlovića, a Vujošević je rekao da se i dalje pregovara i da nema ništa novo povodom toga.

"U kontaktima smo sa Sašom, nismo ga pritiskali, ostavili smo mu vreme da odluči... Ima izgleda da se pregovori završe na obostrano zadovoljstvo. Razgovaramo s Pavlovićem na miru, voleli bismo da dođe, ali ne kao spasilac. Ovaj mladi tim trenira, i mi ne provodimo vreme čekajući spasioca, već da učinimo ovaj tim boljim", kazao je Vujošević.

Trener Partizana je rekao da ne zna zašto se u medijima stalno pojavljuju informacije da su pregovori s Pavlovićem završeni i zašto se od toga, kako je rekao, pravi "parada".

U grupi E posle 5. kola Partizan zauzima poslednje, šesto mesto, sa samo jednim trijumfom, dok je Lijetuvos ritas na deobi prvog, zajedno s Banvitom, sa četiri trijumfa i jednim porazom. Plasman u drugu fazu Evrokupa obezbediće četiri najbolje plasirane ekipe iz grupe.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online