Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 01.11.2014.
16:43
Vestionline A

Dangubić i Tejić čitali bajke, Čarls učio srpski

Košarkaški klub Crvena zvezda je u saradnji sa tehničkim partnerom Evro Đuntijem u Hali 1 beogradskog sajma knjiga organizovala veoma zanimljiv događaj sa ciljem da se promoviše sport i čitanje kao poželjne vrednosti među mladima. Čarls Dženkins, Marko Tejić i Nemanja Dangubić posetili su štand našeg partnera i družili se sa posetiocima Sajma.

Animirali najmlađe: Čarls Dženkins, Nemanja Dangubić i Marko Tejić
 

U centru pažnje bili su najmlađi čitaoci, koji su imali prilike da upoznaju svoje idole. Mališani su mogli da uživaju u najlepšim bajkama u interpretaciji igrača Zvezde, ali i da čuju brojne zanimljive priče iz sveta košarke ivrlo korisne savete.

Marko Tejić je preneo svoja iskustva koja je stekao pohađajući Koledž Beograd koji se nalazi u sistemu Crvene zvezde. Govorio je o značaju obrazovanja kod sportista. Čarls je zajedno sa mališanima učio srpski jezik, što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih i puno osmeha. Najviše posla imao je Nemanja Dangubić koji se odlično snašao u novoj ulozi i pročitao najviše bajki okupljenim mališanima, a potom usledio je i kviz. Dangubić i Tejić su postavljali pitanja mališanima, a posle svakog tačnog odgovora usledile su nagrade u vidu slatkiša i knjiga.

Na kraju druženja devojčice i dečaci, kao i ostali prisutni imali su prilike da se slikaju sa svojim idolima.


"Veliko je zadovoljstvo družiti se sa klincima i podeliti svoja iskustva sa njima. Drago mi je da sam učestvovao u ovoj akciji i imao prilike da na neki način posavetujem najmlađe navijače", rekao je Nemanja Dangubić oduševljen onim što je video na Sajmu, a na njegovu priču nadovezao se Tejić:

"Jako lepo iskustvo za sve nas, uvek je sjajno kada te sačekaju nasmejana deca kojoj ovo mnogo znači. Dobro je što klub vodi računa o edukaciji najmlađih. Ja sam završio Koledž Beograd koji je u sklopu Crvene zvezde i znam koliko je obrazovanje značajno, pa sam iskoristio priliku da posavetujem i ove devojčice i dečake".

KK Crvena zvezda Telekom i Evro Đunti na sjajan način su povezali sport i edukaciju i napravili događaj koji je privukao veliku pažnju. Ovo je samo prvi u nizu ovakvih projekata, jer će Zvezda u saradnji sa Evro Đuntijem realizovati još društveno odgovornih projekata u narednom periodu. Tome se unapred raduje i Dženkins:

"Bilo je sjajno. Učio sam srpski zajedno sa mališanima, čitali su bajke, nisam baš razumeo ali sve te priče jako dobro znam. Bilo je odgromno interesovanje i drago mi je što smo obradovali brojne dečake i devojčice svojim dolaskom", zaključio je Dženkns.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online