Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 14.10.2014.
17:21
Vestionline A

Dangubić: "Arena" puna "delija", nema većeg motiva

Početak Evrolige se bliži, a uzbuđenje među navijačima i prvotimcima crveno-belih raste. Ni malo slučajno jer u četvrtak kreće najjače evropsko takmičenje, a u goste Crvenoj zvezdi dolazi izuzetno snažni Galatasaraj.

Uzbuđen pred debi na evrosceni: Nemanja Dangubić
 

U turskom šampionatu Galatasaraj je odlično startovao i u prvom kolu savladao je Ušak sa 94:85 i na taj način pokazao izuzetan napadački potencijal, a kvaliteta rivala svesni su i crveno-beli.

Izabranici Dejana Radonjića u ponedeljak uveče imali su prvi trening u "Kombank areni", a kako i sami ističu rade punom parom da bi potpuno spremno dočekali utakmicu sa ekipom iz Istanbula. Nemanja Dangubić je jedan od trojice prvotimaca Zvezde koji će debitovati u Evroligi pa s toga njegovo ushićenje i ne treba puno da čudi:

"Jako smo uzbuđeni što počinje Evroliga. Veliki deo ekipe debituje u ovom takmičenju, jedan od njih sam ja i zato je iščekivanje još veće. Imamo još nekoliko dana da se pripremimo za Galatasaraj i uradićemo to na najbolji mogući način", istakao je Dangubić, a potom dodao:

"U "Kombank areni" je uvek lep ambijent i očekujemo sjajnu atmosferu. Najbitnije je da se mi na najbolji mogući način spremimo za utakmicu. Galatasaraj je veoma jaka i iskusna ekipa. Imaju izuzetnu spoljnu liniju koja može da pogodi šuteve iz svih pozicija", rekao je krilni igrač Crvene zvezde.

Karte za utakmicu su puštene u prodaju u utorak od 10 časova, a vi svoje mesto u "Kombank areni" možete da rezervišete po ceni već od 600 dinara. Dangubić ističe koliko crveno-belima znači podrška navijača:

"Želeo bih ovom prilikom da pozovem sve navijače da nas podrže, jer je njihova podrška uvek dobrodošla. Očekujemo vas", uputio je poziv svima kojima je crveno-bela boja u srcu Nemanja Dangubić.

Fantastičan start u ABA ligi i tri pobede iz isto toliko utakmica sigurno ohrabruje Zvezdu. Ipak, u četvrtak od 20:45 crveno-beli imaju novi početak jer startuje najjače takmičenje na kontinentu. Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ističe da je pred njegovim izabranicima težak zadatak:

"Galatasaraj je i ove godine napravio tim sa velikim ambicijama. Zadržali su okosnicu tima, ali i napravili iskorak tako što su se pojačali sa dokazanim evroligaškim igračima. Predstoji nam veoma težak meč protiv ekipe koja godinama puno ulaže i čije investicije garantuju da Glatasaraj bude u vrhu evropske košarke", rekao je strateg crveno-belih, a potom dodao:

"Imamo nekoliko igrača koji prvi put igraju Evroligu. Za te mlade igrače je jako bitno da prođu školovanje u najjačem evropskom takmičenju i da svoju mladost što pre pretvore u kvalitet. Očekivano je da bude oscilacija i dobrih i loših perioda utakmice. Bitno je da na početku Evrolige igramo kod kuće. Važno je da navijači dođu u što većem broju i da pomognu ovom mladom timu da savlada ovako kvalitetnog rivala", zaključio je Dejan Radonjić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online