Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.10.2014.
19:24
Vestionline A

Zvezda spremna za Evroligu: Kalinić piše blog, a "delije" najavljuju spektakl

Krilni igrač Crvene zvezde Nikola Kalinić novi je bloger sajta Evrolige. Iz pera stasitog Subotičanina već je nastao prvi, veoma zanimljiv blog.

Strašno zakucava, a ume i da piše: Nikola Kalinić
 

"Kao što sam već isticao, ja sam ruki u Evroligi i nadam se da ću uspeti da pokažem svoje kvalitete na terenu što pre. Za one koji ne znaju, volim da izvodim dobra zakucavanja. Moram da priznam da se nadam da ću uspevati da uđem u Evroliginih Top 10 poteza nedelje. Naravno, za mene je mnogo bitnije da Zvezda pobeđuje i to će biti daleko najvažnije. Ipak, smatram da bi bilo sjajno da se nađem u najboljih deset poteza", istakao je Kalinić i odmah nastavio:

Na Galatasaraj za

600 dinara

Za premijerni duel Evrolige sa Galatasarajem vlada ogromno interesovanje, a ulaznice će biti u prodaji od utorka od 10 časova. Karte će moći da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 150 prodajnih mesta širom Srbije). Cene su u rasponu od 600 dinara za nivo 400, dok za nivo 200 staju 800 dinara.

"Takvi video klipovi su verovatno najčešće gledani na interentu i nadam se da ćete imati priliku da na njima gledate moje saigrače i mene. Zvezda ima mladu, brzu i odličnu atletsku ekipu ove sezone i to je samo dodatan razlog da navijači dolaze da nas gledaju, kako u Beogradu tako i u svim gradovima Evrope u kojima ćemo gostovati. Imaćete mnogo toga da vidite", poručio je Nikola Kalinić, koji je na kratko obruče i narandžastu loptu zamenio za olovku i papir.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom od četvrtka započinju novi evroligaški put. Crveno-beli će startovati sezonu u najelitnijem evropskom takmičenju u "Kombank areni" protiv Galatasaraja, a o tom meču najbolje govori podatak da je izabran za utakmicu nedelje od strane Evrolige. Razlog za to nije samo kvalitet rivala, već i ambijent koji prave navijači Zvezde, a cela Evropa dobro pamti iz prošle sezone.

Kako sve to izgleda sa samog parketa, ali i još mnogo toga moći ćete da pročitate u Evroliginom blogu, koji će u ovoj sezoni pisati Nikola Kalinić. Pouzdano krilo crveno-belih i reprezentacije Srbije je na taj način nasledilo Ivana Radenovića, koji je kao predstavnik Zvezde pisao veoma čitan blog na sajtu najjačeg evropskog takmičenja protekle sezone.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online