Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.10.2014.
14:40
Vestionline A

Zvezda krenula u Zagreb

Košarkaši Crvene zvezde Telekom krenuli su put Zagreba gde ih u utorak od 20.00 očekuje duel drugog kola ABA lige sa Cibonom.

Poslednji okršaj sa Cibonom košarkaši Crvene zvezde su završili pognutih glava
 

Crveno-beli su na otvaranju sezone u Pioniru pružili dosta dobru igru koja je materijalizovana pobedom od čak 30 poena razlike protiv novajlije u ligi – Levskog iz Sofije. Izabranici trenera Dejana Radonjića razgalili su srca navijača velikom borbenošću i atraktivnim potezima, a meču sa Cibonom prilaze sa još više motiva.

Sa druge strane, Cibona je u Draženovom domu poražena u derbiju protiv ljubljanske Olimpije pa nema sumnje da će zagrebački vukovi učiniti sve da se iskupe za neuspeh na startu. Cibona je i aktuelni osvajač regionalnog takmičenja pa trener crveno-belih Dejan Radonjić sa puno respekta govori o narednom rivalu:

Blažič: Nismo zaboravili poraz u "Areni"

"Mislim da svi još osećamo onaj poraz u polufinalu Fajnal-fora u "Areni". Daćemo sve od sebe da im vratimo", poručio je miljenik "delija" Jaka Blažič.

"Očekuje nas meč protiv konsolidovane Cibone, koja se u potpunosti stabilizovala. Zagrepčani su uspeli uspešno da nadomeste odlazak Darija Šarića i Darka Planinića dovođenjem Lalića i Baraća. Međutim, za njih je najznačajnije da su produžili saradnju sa pokretačem čitave ekipe, plejmejkerom Blesingejmom i iskusnim igračima koji su dugo godina u sistemu kao što su Davor Kus i Marin Rozić. Takođe, u ekipi su ostali igrači koji su imali značajan učinak u prošloj sezoni Siriščević i Jagodić-Kuridža, a tim je jači i za nekoliko mladih i talentovanih reprezentativaca. Možda i najzvučnije pojačanje dobili su neposredno pred početak lige u liku Van Ostroma", počeo je priču Radonjić i dodao:

Mitrović: Neće biti lako

"Biće to neugodno gostovanje, kao i uvek. Cibona je pretrpela velike promene, skupila dobar tim, neće biti lako. Mi još nismo na željenom nivou, ali vreme za trening moramo da koristimo da bismo na svakoj sledećoj utakmici izgledali bolje, pa i protiv Cibone, naravno", rekao je kapiten Zvezde Luka Mitrović.

"Nema sumnje da se radi o veoma kvalitetnoj ekipi koja ima mnogo iskustva. Cibona je klub sa bogatom tradicijom tako da nam predstoji veoma teško gostovanje".

Strateg crveno-belih izneo je i probleme sa kojima se suočava pred meč sa Cibonom:

"Još ne znamo da li ćemo u Zagrebu biti kompletni, jer je Stefan Jović propustio trening posle meča sa Levskim. Radi se o lakšoj povredi, ali tek na dan utakmice znaćemo da li će on biti u sastavu", rekao je Radonjić i na kraju poručio:

"Duel sa Cibonom na njenom terenu biće veliko iskušenje za našu mladu ekipu. Ipak, očekujem da ćemo kroz još jedan težak meč nastaviti da gradimo tim", zaključio je Radonjić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online