Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.08.2014.
09:00
Vestionline A

“Video sam sebe u Crvenoj zvezdi“

Spektakularna sezona je iza Nemanje Dangubića. Demonstrirao je mladi Pančevac tokom proteklih meseci u dresu Mega Vizure raskošan potencijal i ređao uspehe na klupskom nivou, izabran je na minulom NBA draftu (54. pik Filadelfije, trejdovan u San Antonio), našao se na užem spisku reprezentacije Srbije, a pošlo mu je za rukom da zavadi “večite“.

Nemanja Dangubić

Put uspeha zaokružio je nedavno prelaskom u redove Crvene zvezde, koja se do poslednjeg daha borila sa Partizanom oko potpisa darovitog igrača. Vreme aklimatizacije na novu sredinu je iza Dangubića, koji sa priprema novog kluba zrači optimizmom.


- Oduševljen sam uslovima koje imamo na Zlatiboru. Sve je podređeno pripremi za novu sezonu, ništa nas ne remeti. Sve je super - u dahu priča Dangubić.


Talentovani bek svestan je težine Zvezdinog dresa.


- Drugačije je nego kada igrate za Mega Vizuru, ali ne osećam pritisak. Ne bih dolazio u Zvezdu da ne mislim da sam igrač koji može da pomogne klubu da ostvari ciljeve. Osećam veliku pažnju medija, imamo navijače na svakom koraku i to mnogo godi. Imamo ogroman motiv da ih obradujemo trofejima.

Mladi košarkaš priznaje da su mu u odluci o izboru kluba pomogli i reprezentativni drugovi - Teodosić i Mitrović.


- Video sam sebe u Crvenoj zvezdi. Procenio sam da je to prava sredina za mene, mesto gde ću moći da se usavršim. Izazov je igrati Evroligu, na taj aspekt nijedan igrač nije imun. U odluci su mi pomogli Miloš Teodosić i Luka Mitrović tokom reprezentativnih priprema. Siguran sam da nisam pogrešio što sam poslušao instinkt, ali i moje drugove. Čvrsto verujem u ovaj tim - istakao je Dangubić.

Bićemo tim za raspekt

Doskorašnji bek Zemunaca još nije rešio problem sa povredom kolena, zbog koje je ranije otpao sa spiska kandidata za odlazak na Svetski kup u Španiju.

- Krivo mi je što sam završio sa reprezentativnim obavezama, jer sam silno želeo da igram na Svetskom prvenstvu. Situacija sa kolenom je mnogo bolja. Još radim po posebnom programu i verujem da ću kroz nekoliko dana da budem u punom pogonu. Taman kada se ekipi bude priključilo nekoliko igrača, koji su zbog obaveza u nacionalnim timovima odsutni. Dobili smo veliko pojačanje u plejmejkeru Markusu Vilijamsu, polako sklapamo mozaik, a kada se vrate Luka Mitrović, Jaka Blažič, Majk Cirbes i Nikola Kalinić, bićemo tim za respekt - poručio je novi adut crveno-belih Nemanja Dangubić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online