Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 18.07.2014.
15:35
b92.net, kkpartizan.rs A

Oproštaj Vestermana od Beograda: Partizan je besmrtan

Košarkaš Leo Vesterman se oprostio od Partizana, a navijačima, saigračima i svima u klubu se zahvalio emotivnim pismom, prenosi b92.net.

 

Francuski košarkaš je dve godine proveo u crno-belom dresu, a naredne sezone će igrati u Limožu kao pozajmljeni igrač Barselone.


Vesterman se u pismu koje je objavljeno na zvaničnom sajtu kluba zahvalio na podršci, istakao da je Partizan njegova porodica i pohvalio navijače da prave najbolji ambijent na svetu.


Dragi moji,


Nisam mogao da odem, a da vam ne kažem jedno veliko HVALA!


Nije se sve odvijalo kao što je bilo planirano, bilo je i uspona i padova, ali pre svega, dve neverovatne godine koje sam proveo u Srbiji!


Hvala mojim saigračima, na svoj podršci koju su mi dali u teškim trenucima i što su mi doneli toliko radosti!


Hvala Partizanu! Igrao sam dve godine pred najboljim navijačima na svetu, koji su mi pomogli da shvatim da Partizan nije samo klub, nego jedna institucija.‎ Veliko hvala što ste mi priuštili da igram sa svojim najboljim prijateljem, Žofreom, za mene je to bila velika sreća i radost.


Dule, hvala ti što si me gurao u vis, što si toliko radio sa mnom, što si mi omogućio da budem bolji igrač i pre svega čovek. Za sve nas, ti si kao otac.


Hvala Toši i njegovoj porodici, celom stručnom štabu i zaposlenima u klubu, ‎posebno Zlatku Tešiću i Fizio Centru, koji su se toliko brinuli oko mene pre i posle moje povrede.


Hvala vama, navijačima, što ste stalno bili uz nas i što ste nam omogućili da igramo u najluđem ambijentu na svetu! Fantastični ste! Hvala vam za sve francuske zastave na tribinama i grobarsku pesmu u ritmu 'Marseljeze' - osetili smo se posebno zbog toga! Hvala predsedniku Danilovicu, trenutak kada je u jednom intervjuu rekao da kada me vidi, on ne vidi stranca, nego jednog od naših, jednog Srbina, je trenutak najvećeg priznanja za mene.


Najviše sam ponosan, posle svih titula, kada sam vas prvi put čuo kako pevate: 'Ooo Leo Grobare..' i na taj neverovatni osećaj da pripadas jednoj porodici. Ja sam porodičan covek, i sada imam još jednu porodicu.


Partizan je besmrtan i živece sa još jednim Grobarom!


Hvala Srbijo! Partizane, hvala ti!!!


Léo Westermann

POVEZANE VESTI

Petak 18.07.2014. 20:27
Tako rade VASPITANI I ZAHVALNI SPORTOSTI KOJI PROĐU KROZ PARTIZANOV "TRETMAN" . DULE IH "ZARAZI" LJUBAVLJU ZA CEO ŽIVOT .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online