Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.03.2010.
23:23
Vestionline A

Vujošević: Verujem u svoje igrače

Dugogodišnji strateg crno-belih Duško Vujošević ističe da ima puno poverenje u svoje igrače i da ne sumnja da će biti na visini zadatka i u četvrtom meču protiv Makabija.

Partizan je pobedom u utorak poveo protiv Makabija sa 2:1 i u četvrtak ima meč loptu za plasman među četiri najbolja tima u Evropi.

"Mi smo ove dve utakmice u Beogradu gledali kao dva poluvremena. Jedno je završeno, okrećemo se ka onome što nas čeka. Ono što je bilo samo analiziramo i uvežbavamo samo da bismo bili spremni za četvrtak. Što se tiče taktike, sigurno će biti određenih pouka sa jedne i druge strane u odnosu na sve dosadašnje utakmice", rekao je trener crno belih-Duško Vujošević i dodao:

"Hoćemo da tim ponovi pristup i poboljša kvalitet u odnosu na prethodnu utakmicu. Siguran sam da će i publika još da podigne svoj doprinos koji je bio ogroman i u prvoj utakmici. Svi u timu i oko njega biće u funkciji rezultata, ne u bilo kakvoj drugoj. Potrebna je velika količina opreza. Sigurno nas čeka protivnik koji će biti u svom najboljem izdanju", zaključio je Vujošević. 

Gorostasni centar crno-belih Slavko Vraneš je odličnom igrom u većem delu trećeg meča dominirao pod obručima I na taj način onesposobio vrsne napadače Makabija da doću do izražaja. On ističe da je svestan važnosti narednog duela I ne beži od odgovornosti koju je zasluženo stekao tokom ove sezone.
U četvrtoj utakmici trener Makabija Pini Geršon imaće jako malo prostora za iznenađenja, ali izraelski stručnjak i dalje veruje da njegov tim može do pobede.

"Četvrti meč je najvažnija utakmica u sezoni za oba tima. Partizan može do fajnal fora posle 12 godina pauze, a mi bi porazom završili sezonu. Partizan nije bolji od nas, bio je bolji u utorak pa je i zaslužio pobedu, ali mi ih možemo pobediti, čak i u Beogradu. Ne smemo im ponovo dozvoliti toliko ofanzivnih skokova. Ovo je veoma naporna serija za oba tima, pa dve utakmice u samo 48 sati mogu naneti dosta štete, pa moramo da štedimo dah. Posle poraza u Tel Avivu igrači su mi obećali da ćemo završiti seriju sa tri uzastopne pobede, ali nisu uspeli. Nadam se ćemo pobediti u ovoj i petoj utakmici u Tel Avivu", istakao je trener Makabija Pini Geršon.

Četvrtak, 1. april:
19.00h Real Madrid - Barselona (1:2)
19.45h Prokom - Olimpijakos (1:2)
20.30h Kaha Laboral - CSKA Moskva (1:2)
20.45h Partizan - Makabi (2:1)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online