Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 27.06.2014.
21:46
kkcrvenazvezda.rs A

Čović i Radonjić ostaju u Zvezdi, odlaze Vučić i Mali!

Nebojša Čović ostaje predsednik Crvene zvezde, a Dejan Radonić crveno-belih, dok je Andrej Vučić napustio Predsedništvo kluba.

Dejan Radonjić
 

To je epilog druge redovne sednice Skupštine košarkaškog kluba Crvene zvezde, na kojoj je došlo do promena u rukovodstvu kluba. Zvezda je ostala bez predsednika Skupštine kluba, pošto je ostavku podneo Branislav Đurđević, isto kao i clan Skupštine Darko Ostojić. Umesto njih dvojice, članovi tog tela postali su Ivan Bekjarev i Uroš Lazić.

Do promena je došlo i u Predsedništvu i Upravnom odboru. Ostavke na svoje članstvo u Predsedništvu podneli su Andrej Vučić, Aleksandar Jokić i Ognjen Oliverić, a u Upravom odboru to su učinili Luka Petrović, Darko Glišić, Predrag Mali i Ivan Bošnjak.

“Tokom diskusije istaknuta je velika zahvalnost doskorašnjim članovima rukovodstva kluba koji su svojim angažovanjem i velikim radom dali mnogo toga Crvenoj zvezdi, uz nadanje da će se dobra saradnja koja je u interesu KK Crvena zvezda nastaviti i u budućnosti. Takođe, članovi Skupštine jednoglasno su se složili u oceni da je za Zvezdu neophodno da obezbedi kontinutiet u radu rukovodećih, ali i stručnih kadrova što je u trenutnoj situaciji veoma teško jer su udari na članove rukovodstva veoma žestoki sa mnogo strana”, stoji u saopštenju Zvezde.

Na dnevnom redu bio je i sportski izveštaj za sezonu 2013/14, koji su podneli treneri u sistemu Zvezde, koji su svi redom usvojeni. Tako je Radonjić dobio podršku rukovodstva i vodiće crveno-bele i naredne sezone. Podršku su dobili i Milan Gurović na klupi razvojnog tima Zvezde - FMP Železnika, trener junior Slobodan Klipa, trener kadeta Aleksandar Glišić i pionira Milovan Bulatović.
 

POVEZANE VESTI

Subota 28.06.2014. 11:36
CIGANIJO oteli ste IME I GRB PRAVE ZVEZDE odneli u ŽELEZNIK , VUČIĆ vam je dao NOVCA KOLIKO TREBA NIJE ŽALIO . KUPILI ste i doveli DOBRE IGRAČE I USRALI STE SE . MALO VAM JE NEDOSTAJALO . DA STE IMALI DULETA VUJOŠEVIĆA OSVOJILI BI SVE ŠTO SE OSVOJITI MOŽE . REALNO . Dakle razliku između ZVEZDE I PARTIZANA PRAVI DULE VUJOŠEVIĆ . ŠTA BI DALI DA IMATE TAKVOG TRENERA I ČOVEKA ? Dakle imati DULETA U KLUBU JE NEPROCENJIVO BOGATSTVO .
Nedelja 29.06.2014. 09:28
Имамо лошег тренера зато нисмо освојили АБА лигу,Српско првенство,слаб резултат у Евролиги,УЛЕБ.Човић одлично ради посо једина замјера што је оставио Радоњића на клупи(требо га је сменит).Делија сам Вујошевић јест квалитетнији тренер од Радоњића али Радоњић је културнији од Вујошевића.Вујошевић за мене није превише добар као тренер доказ ЦСКА,Репрезентација-Еп Шведска 2003.Добри тренери : Ивковић,Ж.Обрадовић,Пешић,...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online