Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 18.06.2014.
08:33
telegraf.rs A

Vučić: Moj brat odlazi iz Zvezde na kraju sezone

Prepucavanja između košarkaških sekcija Crvene zvezde i Partizana sada su već antologijska, a jedna od mnogobrojnih optužbi iz tabora ''crno-belih'' na račun kluba sa malog Kalemegdana jeste i da je Zvezda državni projekat. Potkrepljenje za te tvrdnje Partizana najviše pronalaze u činjenici da je Andrej Vučić, brat premijera Srbije Aleksandra Vučića, potpredsednik košarkaškog kluba crveno-belih.

Država treba da uzima pare od klubova, a ne da im daje: Aleksandar Vučić
 

Kako takvih optužbi više ne bi bilo, Vučić je u intervjuu za ''Alo'' najavio da će se njegov brat povući sa funkcije u upravi ''crveno-belih'' po završetku sezone.

Pročitajte još:

* UKINIMO KOŠARKU! Zvezda i Partizan nesreća Srbije! Sram ih bilo što postoje!

* Vujošević: Tenzije ne izazivam ja, počele su kada su vođe navijača Zvezde preuzele vlast u Srbiji!

* Ristović: Za sve je kriv Duško Vujošević, ovo je bio direktan poziv na linč!

* Vujošević psovao majku Nebojši Iliću!

''Nekada nije bio problem da braća Mirko i Draško Petrović, inače vrlo vredni ljudi, budu u državnom aparatu. Moj brat je obrazovan čovek, završio je Ekonomski fakultet sa prosekom devet, a nekima smeta čak što je član uprave KK Crvena zvezda, u kojem ne prima platu, ne uzima ništa. Ali, evo da vas obavestim da će on na kraju sezone podneti ostavku''. rekao je Vučić.

''Toliko o toj priči o željama velike vlasti. On mnogo voli Crvenu zvezdu, borio se za nju na najčasniji mogući način i tako će da je i napusti, jer je očigledno da ne sme da bude nigde, jer je moj brat'', dodao je premijer Srbije za beogradski list.

Premijer Srbije se osvrnuo i na situaciju u srpskom sportu uopšteno i najavio da bi uskoro mogli da očekujemo da se on skine sa tereta države, jer kako kaže od klubova treba država da uzima novac, a ne da im daje.

POVEZANE VESTI

Sreda 18.06.2014. 08:54
Iz koje Zvezde ? Da li one sa Kalemegdana koja je OSTALA DUŽNA 15 MILIONA € ili iz Zvezde VUČIĆ ŽELEZNIK ? Ako odlazi iz Zvezde VUČIĆ ŽELEZNIK I TREBA DA ODE JER IM JE SRBIJA BILA BAKOMAT A REZULTATA NIGDE . Pošto povuče brata SVE ĆE UČINITI DA UNIŠTI KOŠARKU U SRBIJI . UOSTALOM ŠTA JE TO ŠTO JE DOBRO URADIO U SRBIJI VUČIĆ I BANDA OKO NJEGA ?
Sreda 18.06.2014. 09:59
a dali bi uopste i bio u Zvezdinoj upravi da nije Tvoj brat?. Pitam se pitam.
Sreda 18.06.2014. 11:41
Ovo mi liči na notornu glupost: da On utiče na odluke svog brata koji je izmeđuostalog punoljetan i vakcinisan...šta se ovo dešava sa ovim čovjekom!? Ovim gestovima potsjeća na vođu Severne Koreje! Kako može sebi ovo da dozvoli? Valjda Andreja ima pravo da živi i uređuje sam sebi svoj život!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online