Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 14.06.2014.
10:52
Beta A

Radonjić: Imamo kvalitet da posle 16 godina osvojimo titulu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je rekao da njegova ekipa ima kvalitet da posle 16 godina osvoji titulu prvaka Srbije.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić
 

"Počinje finale, veoma sam zadovoljan zbog toga što smo u dva meča pobedili odličnu Megu i što smo uspeli da podignemo kvalitet igre i uđemo u finale, tako da možemo da očekujemo da na kraju budemo zadovoljni", rekao je Radonjić.


Košarkaši Crvene zvezde večeras od 20 časova kao gosti u Hali Pionir igraju protiv Partizana prvu utakmicu finala plej-ofa Superlige Srbije. Crno-beli kao prvi iz ligaškog dela takmičenja imaju prednost domaćeg terena, a Radonjić je rekao da to nije presudno.

"Partizan ima domaći teren, ali to do sada nije imalo presudnu ulogu da bi odredilo pravaka. To je nešto što nas ne opterećuje, već treba da pokažemo pravo lice i da pobedimo", rekao je Radonjić.


On je istakao da je, posle 16 godina, veoma značajno da Crvena zvezda osvoji titulu.

"Kvalitet Partizana nam je dobro poznat i zbog toga moramo da odigramo na nivou koji u svakom trenutku zahteva 100 odsto i da kroz takav vid odgovornosti i koncentracije dođemo do onoga što čekamo 16 godina. Ovo je za nas od izuzetnog značaja jer je borba za titulu izuzetno važna. Takođe, svi moramo da se ponašamo sportski i viteški i normalno je da na kraju čestitamo onom ko bude bolji, a ja osećam da smo spremni da posle toliko godina dođemo do titule", rekao je Radonjić.


Crvena zvezda ove sezone ima pozitivan skor u duelima sa Partizanom, a upitan da li je zbog toga njegova ekipa faovrit u predstojećoj finalnoj seriji, Radonjić je rekao da u derbiju nikada nema favorita.
"U mečevima Partizana i Zvezde, bez obzira kakav je odnos, nema favorita i sada je tako", istakao je Radonjić.


Trener crveno-belih je dodao da obe ekipe imaju svoje prednosti i mane i da nema tajni među njima.
"Nema tu nekih nepoznanica i mečevi koji su do sada odigrani su to pokazali. Zna se individualan kvalitet Partizana, kakvi su igrači Bogdan Bogdanović, Aleksandar Pavlović, Davis Bertans i Žofri Lovernj. Ekipa koja uspe da iskoristi te prednosti na kraju će pobediti", rekao je Radonjić.

POVEZANE VESTI

Subota 14.06.2014. 10:59
IMATE KVALITET . Ali da bi osvojili TITULU TREBA SAMO DA POBEDITE PARTIZAN ... To je za vas NEMOGUĆA MISIJA . REALNO .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online