Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 30.05.2014.
14:33 >> 14:55h
Beta A

Vujošević: Železnik je divno mesto gde uvek pobedimo!

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je danas da će predstojeća utakmica protiv Crvene zvezde odrediti ko će imati prednost domaćeg terena u finalu plej-ofa Superlige Srbije.

Duško Vujošević
 

"Ovo je četvrta utakmica ove sezone sa gradskim rivalom i važno je to što će odrediti ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu, jer se pretpostavlja da će Partizan i Zvezda igrati u finalu. Svaki derbi ima poseban značaj i deo je velike tradicije i motivacija je uvek ekstremna", rekao je Vujošević na konferenciji za novinare u Hali sportova.

Košarkaši Partizana sutra u 20.15 igraju u Železniku protiv Crvene zvezde utakmicu 12. kola Superlige Srbije.

"Sve utakmice koje igraju Partizan i Zvezda su na posebnom emotivnom nivou i nadam se da će sve biti u granicama sportskog i korektnog nadmetanja, da će uslovi za igru biti regularni. U Železniku uvek dobro igramo, to je divno mesto za koje nas vezuju lepi rezultati, a publika nas uvek sportski i korektno dočeka. Verujem da će i ovaj put biti tako, bez igara oko terena. Daćemo sve od sebe i spremni smo za sve okolnosti", rekao je on.

Partizan je prvi na tabeli sa deset pobeda i jednim porazom, dok je Zvezda druga sa pobedom manje, ali u meč ulazi nakon dva poraza. Vujošević je rekao da to, ipak, neće uticati na sutrašnju utakmicu.

"Svaki derbi je priča za sebe. Prethodni rezultati ne znače ništa, ako mi ne dobijemo sutra. Svaki poraz uzdrma i nije dobar ali siguran sam da će oni biti maksimalno motivisani posle dva neuspeha. Ne očekujem da će biti opuštanja", rekao je Vujošević i dodao da su svi igrači spremni za utakmicu.

Centar Partizana Đoko Šalić rekao je da očekuje tešku utakmicu ali da će njegova ekipa da "izgine na parketu".

"Očekujem tešku utakmicu. Oni su vezali dva poraza i moraju da se 'vade'. Moramo dobro da odigramo, pre svega u odbrani, da izginemo na parketu i da se potrudimo da pobedimo", rekao je Šalić.

POVEZANE VESTI

Petak 30.05.2014. 20:33
Da li ste svesni na koje će vas muke staviti DULE VUJOŠEVIĆ I PARTIZAN ? Ovakve izjave čitajući između redova znače CIGANIJO NAJEBALI STE . NEĆE vam pomoći ni MAJMUNSKO DRMANJE KOŠEVA koje ste već prezentirali . Nemojte pokušati PLJUVANJEM kao što ste to uradili VLADI JOVANOVIĆU jer DULETA NEĆETE ISPROVOCIRATI A IGRAČI ĆE DOBITI KRILA I PONIZIĆE VAS SIGURNO .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online