Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 07.04.2014.
21:32
mozzartsport.com A

Pavlović preplivao Jezero, Vujoševića isterale sudije

Partizan je u poslednjoj utakmici premijernog kola Superlige slavio protiv Radničkog u Kragujevcu, prenosi "Mocart sport".

 Sjaj Aleksandra Pavlovića i pomračenje trenera Duška Vujoševića u Kragujevcu
 

Šampion je trijumfalno počeo odbranu trofeja, ali se preznoijo da bi preplivao Jezero. Tek zaveslajima u drugom poluvremenu gostovanja u Kragujevcu, crno-beli su napravili odlučujuću razliku u odnosu na motivisanog protivnika i stigli do pobede vredne mira u Humskoj uoči nastavka iscrpljujuće sezone. U najboljoj partiji Saše Pavlovića od povratka u ovdašnju košarku (22 poena) Radnički - Partizan 69:76.


Meč je obeležila rafalna paljba oba rivala u prvom poluvremenu, pošto su i jedni i u drugi pogodili po četiri trojke u početnoj deonici, ali su izabranici Miroslava Nikolića veštko koristili konfuznu igru gostiju i veliki broj izgubljenih lopti, pa su na krilima Birčevića i Marinovića stekli prednost, koja je mogla da bude i ubedljivija da u poslednjem sekundi prvog perioda Bogdan Bogdanović nije pogodio dalekometni hitac sa pola terena. I to iz naskoka!


Velika nervoza u igri crno-belih izbacila je iz taktka i njihovog trenera Duška Vujoševića koji je od početka meča prigovarao sudijama, koje su mu najpre posle tehničke greške i prvoj i još jedne takve u drugoj četvrtini dodelile isključenje. Dule je dugo odbijao da napusti parket dvorane Jezero, a bilo je uočljivo i da želi da se fizički razračuna sa arbitrima. Nekako ga je smirio sportski direktor Dragan Tadorić, pa je do kraja utakmice crno-bele predvodio pomoćni trener Velimir Gašić.


Isključenje Vujoševića, međutim, nije poremetilo gostujući sastav koji se iz totalne agonije probudio početkom drugog dela, kad je Saša Pavlović vezao nekoliko poena i brzo istopio tri poena minusa, pa je najviše zahvaljujući njemu Partizan stigao do preokreta. Na veliku seriju Partizana 14:2 uticala je i činjenica da je Radnički u tim trenucima očajno šutirao za tri poena (čak 12 vezanih promašaja u trećoj četvrtini), a posle poena Gagića i Lovernja tim iz Humske 1 stekao je prednost od devet poena (55:46).


Činilo se da favorit kontroliše meč, ali se razigrao trio Marinović, Birčević, Lešić, približio domaćina na tri razlike, međutim, Nikolićev tim nije imao snage za preokret, pa su dva boda završila u Humskoj 1.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.04.2014. 22:23
Vujošević kakav god da je kao čovek ,a ja ne znam kakav je kao čovek, on je neprikosnoveni stručnjak Srbske košarke.Srećan sam što je ostao u Srbiji da izvodi Srbske talente na pravi put kao što je to radio i do sada!To je realno!
Ponedeljak 07.04.2014. 21:54
Ja kazem da je ovaj Vujosevic sramota za sport, za navijace, za zdrav razum, a on umesto da me demantuje, on iznova potvrdjuje svoju nekulturu i bezobrazluk!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online