Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 31.03.2014.
11:31
index.hr, hrsport.net A

Šarić: Zvezda nije kvalitetnija, u Beogradu ćemo se potući sa njima!

"Pružili smo dobar otpor, pobedili su nas u zadnjem minutu utakmice. Nadamo se da ćemo u Beogradu odigrati kako treba", rekao je mladi košarkaš Cibone.

Pretnje iz Zagreba: Dejan Radonjić
 

Iako su doživeli šokantan poraz u Draženovom domu od Crvene zvezde, igrači Cibone veruju u podvig na fajnal foru ABA lige između 25. i 27. aprila u Beogradu.
To se posebno odnosi na talentovanog Darija Šarića, koji smatra da izabranici Dejana Radonjića nisu kvalitetniji rival.
"Zvezda je imala miligram više snage više nego mi. Ne znaju ni oni sami kako su pobedili i pogodili ove zadnje šuteve na kraju. Sve u svemu, niti su bolji od nas niti su talentovaniji, presudio je miligram snage", rekao je Šarić nakon utakmice.


Zvezda je u prvom delu sezone savladala rivala sa ubedljivih 88:63, što dovoljno govori o tome ko će biti favorit za prolaz u finale.
"Pružili smo dobar otpor, pobedili su nas u zadnjem minutu utakmice. Nadamo se da ćemo u Beogradu odigrati kako treba i potući se s njima. Šteta što smo se porazom oprostili od naših navijača, ali bilo je lepo igrati pred punom dvoranom", dodao je košarkaš Cibone.


Trener Zagrepčana Slaven Rimac takođe veruje u pobedu svog tima na F4, ali je bio za nijansu umereniji u izjavama.
"Čestitao bih Zvezdi na pobedi. Žao mi je što publika nije videla naš trijumf. Razumljivo je, umorni smo, koncentracija nam je padala, ali držali smo vođstvo sve do zadnjih pet minuta. Koncentacija za pobedu nad Zvezdom mora biti na većem nivou, ako želimo nešto napraviti u Beogradu", rekao je Rimac.


Dakle od crveno-belih će sve zavisiti.
"U Beogradu je Zvezda favorit, ali želim spremiti svoju ekipu da izgleda kao da smo došli po pobedu", dodao je trener Cibone.


Strateg Zvezde Dejan Radonjić je kao i uvek bio prilično odmeren u svojim izjavama.
"Očekivali smo definitivno težak meč posle velikog pražnjenja nakon duela sa Budiveljnikom. Cibona je ušla s većom energijom u utakmicu, imali su bolji šut za tri poena, uzeli su sve dobre pozicije protiv naše obrane. U drugom delu uspeli smo razliku koju su stekli svesti na dobar odnos za nas, a s boljom obranom, kasnije smo došli do razlike koja je bila veća nego što je to bilo realno. Siguran sam da nas u Beogradu čeka teža utakmica nego večeras. Zadovoljan sam što smo već odredili parove za F4, umjesto da to čekamo, kao i što smo Srbiji osigurali više predstavnika zbog boljeg odnosa sa hrvatskim klubovima", rekao je Radonjić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.03.2014. 16:44
"Šteta što smo se porazom oprostili od naših navijača, ali bilo je lepo igrati pred punom dvoranom", dodao je košarkaš Cibone. " Tek ces da vidis kako je lepo igrati pred punom dvoranom. A sto se tice umora. - Zvezda nije umorna. to sto su igrali protiv Ukrainaca dva zestoke utakmicde, uz jedan produzetak, je bila cista rekreacija. Jaoj : od ovih strucnih komentara moze da te zaboli stomak
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online