Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 30.03.2014.
14:21
mozzartsport.com A

Vujošević: Očekujem da se Kinsi vrati!

"Poslednji put kada sam razgovarao sa njim, on mi je rekao da bi ostao da trenira, ali da moram da ga razumem i da moram da ga puštam. Nisam želeo da ima popust u odnosu na ostale, posebno jer je poznato da je voleo da vrda, posebno u Fenerbahčeu, sa čime sam bio upoznat", kaže Vujošević.

Tarens Kinsi
 

Šta se tačno desilo sa Tarensom Kinsijem? Nezadovoljstvo režimom isplate, povreda ili nešto treće. Ili od svega pomalo. Trener Partizana Duško Vujošević pokušao je da pojasni situaciju…
“Kinsi je zaradio povredu skočnog zgloba u meču sa Cibonom. On je sam insistirao tada da igra još neki minut, jer je bio u dobrom naletu. Posle utakmice urađena je dijagnostika. Prva magnetna rezonanca urađena je u bolnici Sveti Sava i nije bilo oštećenja. Pauza i oporavak je trajao duže nego što je normalno u takvim situacijama, bol je bio prisutan, mi smo uradili i drugu magnetnu na VMA, gde je ustanovljeno da ima prekid jednog kraka deltoidnog ligamenta, što izaziva labavost zgloba. Nastavilo se sa time da on još uvek ima bol, mada je igrao i preko toga (utakmica u Ljubljani, gde je igrao skoro celu utakmicu prim. aut). Želeći da napravimo tačno stanje stvari, otišli smo i po treće mišljenje, u Novi Sad, i na osnovu očitanog rezultata ustanovljeno je da ima oštećenje na dva ligamenta, jednog na spoljašnjoj strani, što je manji problem, i ponovljeno je da je grana deltoidnog ligamenta oštećena. Mišljenje je bilo da može da nastavi da trenira uz manje opterećenje i bandažu. Na magnetnoj rezonanci nije moglo da se ustanovi koje su povrede stare, a koje su iz Zagreba. Igrač je insistirao da ode u SAD i čuje mišljenje svog lekara. On je menjao iskaze i raspoloženje i nismo mogli da ga sprečimo da ode. U Fenerbahčeu je, na primer, isto tako otišao pre kraja sezone i odlazio je tako kako je hteo”, počeo je izlaganje Vujošević.

Trener crno-belih očekuje da se vrati u sredu, ali…
“Njegov menadžer se nama javio putem mejla i sada imamo strah da li će se uopšte vratiti. On se u jednom delu sezone dobro ponašao, borio se za tim, ali sada ne znamo šta da očekujemo. Njemu se najmanje kasnilo s platama, sve u zakonskim okvirima, to su znali i igrači i bez obzira na tešku situaciju mi smo uspevali da nađemo rešenje. Njegov menadžer nas je sve vreme pritiskao da ga isplatimo i sada kada smo to uradili Kinsi će napustiti klub. Ali, videćemo već. Ja sam čuo da je za SAD otišao sa svim stvarima, sa koferima. Ako se ne vrati u sredu, onda je to teška povreda ugovora”.

Do skora je bilo čak i pregovora da Kinsi produži ugovor.
“Jednog trenutnka njegov menadžer je izrazio želju da Kinsi produži ugovor i za sledeću godinu, što je bilo pre mesec dana. Poslednji put kada sam razgovarao sa njim, on mi je rekao da bi ostao da trenira, ali da moram da ga razumem i da moram da ga puštam. Nisam želeo da ima popust u odnosu na ostale, posebno jer je poznato da je voleo da vrda, posebno u Fenerbahčeu, sa čime sam bio upoznat. Kažem, on je preko noći promenio mišljenje i želeo je da ode. Ne mogu da kažem da postoje neki bočni vetrovi koji su stimulisali njegovog menadžera da nagovori igrača da se ponaša ovako kako se sada ponaša”, rekao je Vujošević.
 

POVEZANE VESTI

Nedelja 30.03.2014. 18:07
ŠTETA KINSI JE MNOGO DOBAR IGRAČ . PROBLEM U GLAVI IMAJU SVI AMERIČKI KOŠARKAŠI .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online