Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 18.03.2014.
12:18
mozzartsport.com A

Bogdanović: Bertans vodi Partizan u Evroligu!

"Deluje kao da je brzo prošlo. Ne znam da li zato što se povredio na leto ili zbog nečeg drugog. Kao da je bio na nekoj pozajmici. Kao da je išao da se spremi za Fajnal-for", poručuje reprezentativac crno-belih.

Bogdan Bogdanović

Talentovani as Partizana Bogdan Bogdanović uveren je da će njegova ekipa pokazati da je najbolja kada je najteže i uspeti da izbori plasman u Evroligu.
Ipak, crno-beli su pod pritiskom jer prvo moraju da rezervišu kartu za Fajnal for, pa tek onda da napadnu plasman u veliko finale.
"Naravno da osećamo pritisak, slede velike napetosti. Još nismo ni blizu ostvarenja našeg osnovnog cilja - igranja finala Jadranske lige čime bismo ostvarili plasman u Evroligu dogodine. To je sigurno najveće opterećenje sa kojim se nose svi klubovi koji imaju ambicije da igraju najjače takmičenje. Igranje celog šampionata se svodi na jednu utakmicu, na polufinale. Ali mi još nismo u poziciji ni da pričamo o tom meču, moramo prvo da obezbedimo igranje na Fajnal foru", rekao je Bogdanović za Žurnal.


Posle sjajne utakmice protiv Bajerna, Partizan je vezao dva veoma loša izdanja – u Ljubljani i Moskvi?
"Kroz trening moramo da jačamo, kao što sada radimo. Tražimo povratak u formu. Ponavlja nam se to da posle pobede u nekoj velikoj utakmici brzo padnemo i doživimo peh. Nikako da do kraja upalimo mašinu, očekujem da se to sada desi. Ipak, ovaj deo uvek pripada nama", uz osmeh je dodao reprezentativac crno-belih.


Povređeni igrači se polako vraćaju?
"Bertans je super, u sjajnoj je formi. Baš impresivno izgleda na treninzima. Kao da nije ni pauzirao. Deluje kao da je brzo prošlo. Ne znam da li zato što se povredio na leto, ili zbog nečeg drugog. Kao da je bio na nekoj pozajmici. Kao da je išao da se spremi za Fajnal for, da odvede Partizan u Evroligu. Njemu uklapanje nije ni bilo potrebno", zaključio je Bogdanović.

POVEZANE VESTI

Utorak 18.03.2014. 12:33
NIJE DOBRO što se cela sezona svodi na polufinale plej ofa . TREBALO JE DA PRVAK IDE DIREKTNO U EVROLIGU A ZA DRUGOG DA RAZIGRAVAJU plasirani od 2 do 5 mesta . Ovako najveći RIZIK ČEKA ZVEZDU koja je SASVIM ZASLUŽENO OSVOJILA LIGAŠKI DEO ABA LIGE A SVE MOŽE DA IZGUBI U POLUFINALU . NE ZEZAM SE ALI STVARNO NIJE DOBRO DA CELA SEZONA BUDE U JEDNOM MEČU .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online