Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 21.03.2010.
23:46
Vestionline A

Vujošević: Imamo svoje snove

Košarkaši Partizana odleteli su za Tel Aviv, a trener crno-belih Dule Vujošević nada se da će njegov tim uspeti da se izbori bar za dve utakmice u Areni.

"Kada smo stigli do Top 16 to smo proglasili nekim uspehom, a kada smo čuli žreb, morate da priznate da smo svi bili razočarani. I niko tog momenta nije pomislio da imamo šanse da prođemo ovu grupu. Samim tim što smo ušli među osam, bilo kojim putem, govori koliko je veliki rezultat koji smo napravili. Došli smo do Makabija koji je uspeo da Realu preotme prvo mesto u grupi i koji je na taj način demonstrirao svoj kvalitet. Izraelci su se silno obradovali što su izbegli Barselonu i osvojili prednost domaćeg terena. Mi imamo svoje snove i želimo da im tu radost umanjimo i bio bi veliki uspeh Beogradu priredili dve utakmice, dva spektakla sa Makabijem. To ne mogu da obećam, ali mogu da obećam da ćemo mi igrači i stručni štab dati sve od sebe na tim utakmicama", rekao je Vujošević.

Geršon: Vujošević nas plaši

 

"Svaki trener se najviše plaši Vujoševića jer posle poraza od Partizana nema izgovora nema kukanja 'mali je budžet' uvek je nezgodno igrati protiv PArtizana", rekao je Pini Geršon, trener Makabija.

 

Strateg tima iz Tel Aviva smatra da put do četvrtfinla Evrolige ne zavisi od pojedinca već ekipe.

 

"Svi četvrtfinalisti su tu gde jesu, jer igraju kao tim i opasni su kao tim, zato nema potrebe da pričamo o bilo kom igraču Partizana pojedinačno ili bilo koje druge ekipe".

Makabi je favorit zbog domaćeg terena i to bi po Vujoševićevom mišljenju mogla da bude Partizanova šansa i kako kaže "nadu u pobedu niko ne može da nam uzme". 

"Bez obzira šta se uradi u jednoj utakmici, mora da se bude spreman za narednu.

Bez obzira šta se uradi u te dve utakmice u Izraelu, verujem da će Arena biti puna i da će biti spektakl. Znamo šta nas čeka u Tel Avivu, navijači pružaju Makabiju veliku podršku i u manje važnim utakmicama. Igraće motivisano, moraju da materijalizuju prednost domaćeg terena. Njihovi navijači mnogo očekuju, rezervisali su 6.000 karata za 'fajnal for' u Parizu. Ali, nada je realna stvar...

Da nije bilo nade ne bismo napravili ovakav rezultat. Međutim, da su se događale relane stvari mi ne bismo prošli prvu fazu takmičenja", zaključio je trener crno-belih.

MVP crno-belih Aleksa Marić ističe da će njegovi saigrači i on dati sve od sebe u duelima protim Makabija jer im je ovo jedinstvena prilika da se nađu na završnom turniru Evrolige koji će se srednom maja održati u dvorani Bersi u Parizu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online