Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.03.2014.
10:53
Beta A

Pavlović: Znali smo kako da igramo

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da je njegov tim protiv Bajern Minhena shvatio jako ozbiljno i da je zato pobedio 70:55 , a pohvalio je i domaću publiku, pred kojom igra prvi put u Evroligi.

Aleksandar Pavlović

"Utakmica je bila teška, a shvatili smo je maksimalno ozbiljno...Znali smo da će drugo poluvreme početi agresivno, ali smo mi odigrali snažno, pružili otpor takvoj igri i sačuvali razliku. Atmosfera je bila odlična, neverovatna. Ovo su najbolji navijači na svetu, oni su naš šesti igrač", rekao je Pavlović novinarima.

Partizan je vodio od početka do kraja, a večeras je sve vreme igrao fantastičnu odbranu. Pobeda je bila ubedljiva 70:55.

"Znali smo kako treba da igramo. Dali smo sve od sebe u odbrani i mislim da je to ključ utakmice. Sledi nam Olimpija. Nama je najvažnija svaka sledeća utakmica i treba sledeću da shvatimo kao ovu i ako je odigramo ovako, i uz Bogdana Bogdanovića možemo da pobedimo", rekao je Pavlović.

Iskusni košarkaš kazao je da je samopouzdanje ekipe uvek bilo na visokom nivou, uprkos brojnim problemima tokom sezone.

"Nama samopouzdanje nikada nije padalo. Sezona jeste teška, uz ove povrede i ostalo, ali ovo su super momci i na terenu i van njega i mislim da imamo super samopouzdanje", rekao je on.

Pavlović je večeras večeras postigao 21 poen, koliko je imao i Terens Kinzi, koji je kazao da je timska igra presudila.

"Igrali smo dobro kao tim...i pobedili. Utakmica je za njih mogla da bude kvalifikaciona. Mi igramo utakmicu po utakmicu i borimo se... Ovo je možda prvi put da smo svih 40 minuta igrali dobru odbranu, a to je najvažnije u ovom delu sezone, pošto ima umora, povreda i znakova trošenja", rekao je Kinzi.

Američki internacionalac je kazao da se fizički dobro oseća. Centar Dejan Musli naveo je da timu ova utakmica psihološki mnogo znači.

"Možda rezultatski nije toliko bitna, ali psihološki mnogo znači dobiti ekipu kao što je Bajern, sa dobrim trenerom i dobrom ekipom. Igrali smo bez Bogdana Bogdanovića, a svi znamo koliko on znači ovoj ekipi. Kockice se sklapakju, sad će i (Davis Bertans) Berta, bićemo kompletniji i jači. Sad treba još kockica da se poklopi da bismo bili najbolji kad je najpotrebnije", rekao je Musli.

"Možda rezultatski ova utakmica nije bila bitna...mislim, nikad se ne zna, naravno, možda i rezultatski nije sve gotovo, ali smo mi samo hteli da pobedimo. Odigrali smo dosta dobro na oba kraja terena. Možda je skok malo zakazao, ali se to ovde ne vidi. Početkom drugog poluvremena smo malo pali, ali smo se podigli i na kraju
dobili", rekao je Musli.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online