Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.02.2014.
12:54
mozzartsport.com A

NBA: Nju Orleans video najefikasniju Ol star utakmicu u istoriji!

Istok je odgovorio Zapadu, Melo je oborio rekord u trojkama, a Irving je zasenio i Durantulu i Kralja Lebrona, prenosi "Mocart sport".

 

Ol star spektakl za pamćenje! Nju Orleans je video ludu košarkašku žurku, niz rekorda, tuce fantastičnih poteza i konačno pobedu potcenjenog Istoka nad Zapadom. Okršaj svih zvezda je ispunio sva očekivanja ljubitelja NBA i spektakularne košarke.

 Kajri Irving sa MVP trofejom
 

Istok je odgovorio na kritike da je slabiji od Zapada i preokretom u četvrtoj četvrtini slavio 163:155 u najefikasnijem Ol star meču ikada. Očekivani okršaj Kevina Duranta i Lebrona Džejmsa zasenio je fantastični Kajri Irving koji je ubacio 31 poen, imao i 14 asistencija i zasluženo se okitio titulom MVP igrača.

Skoro tri četvrtine smo gledali šou i zabavu, a onda je postalo lično. Niko nije želeo da izgubi, zvezde sa Istoka su jednostavno više želele pobedu.

Zapad je u jednom trenutku imao čak 18 poena prednosti, dva minuta pre kraja je trojkom Duranta poveo 155:153, ali onda su zvezde Istočne konferencije pokazale da se tamo igra bolja odbrana. Usledio je veliki preokret i trijumf. Dva slobodna bacanja Pola Džordža, trojka Entonija, koš Lebrona i još dva penala Džordža su donela pobedu Istoku.
„Želeli smo ovu pobedu. Prethodne tri godine su nas pobeđivali. Nadoknaditi 19 poena deficita je velika stvar“, rekao je zadovoljni Lebron.

 Lebron Džejms se odmarao čitajući statističke podatke sa utakmice
 


„Na kraju je ipak bilo lično“, nadovezao se Kajri Irving.


Teško da neko može da bude nezadovoljan spektaklom u Nju Orleansu. Ukupnih 318 poena su oborili rekord iz 1987. godine kada su pala 303 koša. Karmelo Entoni je sa osam trojki oborio rekord ol-star mečeva. Blejk Grifin je postigao 19 od 23 pokušaja iz igre i takođe oborio rekord u tom segmentu. Oboreni su i rekordi u broju pokušanih (100) i ubačenih trojki (30), po broju ubačenih šuteva iz igre (128), po broju asistencija (88).


 

U prva tri kvartala su viđeni zaista spektakularni potezi. Izdvajao se Blejk Girifin nadljudskim zakucavanjima. Grifin i Durant su meč završili sa po 38 poena i nisu uspeli da obore rekord Vila Čemberelna koji je sa 42 poena najefikasniji igrač u istoriji Zapada na jednom ol-star meču. Ali je zato Durant ostao na proseku od 30,6 poena na ol-star mečevima što je takođe rekord.


Na drugoj strani, pored sjajnog Irivnga do pobede je najviše stalo Entoniju koji je ubacio 30 poena i Lebronu Džejmsu koji je meč završio sa 22 koša.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online