Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.02.2014.
11:54
mozzartsport.com A

NBA: Kralj Šeklemor udario u Zid!

Nova pravila nisu opravdala očekivanja mnogih, prenosi "Mocart sport".

 Sudije su bile NBA legende Džulijus Irving, Irvin Medžik Džonson i Dominik Vilkins
 

Takmičenje u zakucavanjima nije opravdalo očekivanja. Nova pravila se nisu pokazala kao najbolje rešenje za segment Ol star vikenda koji bi trebalo da donese najviše uzbuđenja. Demijan Lilard, Harison Barns, Ben Meklemor, Pol Džordž, Džon Vol i, do tog trenutka, vladajući šampion Terens Ros uspeli su samo na momente da oduševe publiku.


U Fristajl rundi ni jedni, ni drugi nisu se nešto preterano snašli. Posebno ne tim Zapada.


Prvi su na borilište izašli Terens Ros i Demijan Lilard. Naravno, branilac titule je bio apsolutni favorit u ovom dvoboju, što je kasnije i opravdao. Lilard je prvo zagrejao publiku jednim interesantnim zakucavanjem, ali Ros nije uspeo da je obori s nogu. Njegova ideja je bila odlična, ali realizacija loša. Pogledajte i sami.

Potom je usledio duel Harisona Barnsa i Pola Džordža. Saigrač Nemanje Nedovića je pokušao da, uz pomoć ljudi zaduženih za grafiku popularne "NBA 2K14" igrice napravi simulaciju, ali mu je to pošlo tek iz trećeg puta... I, nije uspeo da zadivi... Džordž je, s druge strane, oduševio publiku, ali posebno Doktora Džeja svojim prepoznatljivim oružjem - okret za 360 stepeni u smeru kazaljke na satu, ali je protnuo i loptu kroz noge. Ali, i njegovo zakucavanje je uspelo tek posle trećeg pokušaja.


U poslednjoj borbi viđena su dva sjajna zakucavanja. Prvo je Ben Meklemor pokušao da "kupi" publiku tako što je, pre samog zakucavanja imao mali scenski nastup - ogrnut velikim plaštom, u pratnji Šakila O'Nila i govornika, koji je 15. februar 2014. godine (u SAD-u je i dalje bila subota) proglasio danom kada NBA dobija novog kralja zakucavanja. O'Nil je seo na tron, a mladi košarkaš Sakramenta je iz drugog pokušaja uspeo da zakuca, posle čega ga je Šek krunisao u kralja Šeklemora.


Ipak, Džon Vol je imao spreman odgovor. I to kakav! As Vašington Vizardsa izveo je pravu magiju, neverovatno teško, besprekorno zakucavanje, iz prve i tako postao apsolutni heroj večeri. Dominik Vilkins, Medžik Džonson i Džulijus Irving su bili očarani.


Naravno, posle fantastičnog zakucavanja Vola, pitanje najboljeg takmičara se nije ni postavljalo, kao ni koja je konferencija osvojila takmičenje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online