Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 30.12.2013.
14:04 >> 14:37h
BETA A

Partizan na Real bez Vujoševića?

Pomoćni trener Partizana Velimir Gašić rekao je danas da će njegovi košarkaši učiniti sve da se protv Real Madrida prikažu u najboljem mogućem svetlu na početku Top 16 faze Evrolige.

Velimir Gašić i Duško Vujošević
 

"Spremićemo se za ovaj duel na najbolji mogući način, i igrači Reala su ljudi od krvi i mesa, na terenu će se igrati pet na pet i naš mladi tim će bez obzira na sve malere učiniti sve da se u najboljem mogućem izdanju prikaže na otvaranju Top 16 faze", rekao je Gašić novinarima u beogradskoj Areni.

Prvi trener crno-belih Duško Vujošević je u bolnici zbog zdravstvenih problema i još je neizvesno da li će voditi ekipu protiv Reala.

"Imam svakodnevni kontakt sa Vujoševićem, o njemu vodi brigu najbolji tim lekara i u mnogo je boljem stanju, a ja sam odavno spreman za neke stvari, pa i za evroligaški debi", naveo je Gašić.

Osim od ranije povređenih igrača, ostali će biti spremni za duel sa španskim klubom, među kojima su i Bogdan Bogdanović i Terens Kinsi. Gašić je kazao da je Partizan samim prolaskom u Top 16 fazu napravio veliki uspeh.

"Napravili smo veliki uspeh prolaskom u visoko društvo i bolja nagrada za sve što je napravljeno nije bila potrebna. Ovih 14 utakmica su nešto najvrednije moguće i od neprocenjivog značaja za stasavanje igrača", kazao je pomoćni trener crno-belih.

Gašić je dodao da je Real sa 25 vezanih pobeda pokazao koliko je jak.

"Real je na impresivan način završio prvu fazu Evrolige, a isto tako kvalitetno igraju i u španskom prvenstvu. Oni su jako pametno i pažljivo, na mikroskopski tačan način doveli četvoricu igrača koji su im nedostajali. Kao tim su pokazali neverovatan potencijal i individualni kvalitet su stavili u funkciju ekipe. Uživaju u igri i
neverovatna je lakoća sa kojom igraju", istakao je Gašić.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević rekao je da su sve misli njegovih saigrača usmerene na meč sa Realom.

"Real je sigurno među najboljim timovima u Evropi, ako ne i najbolji. Igraćemo rasterećeno, daćemo svoj maksimum i borićemo se do kraja. Svi se radujemo utakmici i misli su nam okrenute samo ka njoj, jedva čekamo da počne", kazao je Milosavljević.

Partizan će dočekati Real u četvrtak, 2. januara, od 19.00 u beogradskoj Areni.

POVEZANE VESTI

Sreda 01.01.2014. 14:22
barem cete da ustedite pare jer kad nema ovog psihopate nema ni kazne
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online