Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 05.12.2013.
11:20
mozzartsport.com A

NBA: Dim u Meksiko Sitiju

Prethodnu noć u NBA ligi obeležilo odlaganje utakmice u Meksiko Sitiju, ali i neverovatna partija centra Portlanda u pobedi nad Oklahomom, prenosi "Mocart sport".

 Igrači napuštaju parket dvorane u Meksiko Sitiju
 

Kao da je reč o fudbalskoj utakmici na nekom vrućem terenu u Argentini, a ne NBA duel, tako je sinoć bilo kada su na teren istrčali Minesota Timbervulvsi i San Antonio Sparsi.


Meksiko je bio domaćin planiranog meča između Minesote i San Antonija, ali do odigravanja utakmice nije došlo zbog gustog dima izazvanog požarom u jednom delu dvorane. Ekipe su izašle na zagrevanje kada je počelo da nestaje struje i da se hala puni dimom, zbog čega je Arena morala da bude evakuisana, a igrači su u šortsevima ekspresno napustili dvoranu. Meč je odložen i biće odigran u Minesoti, ali datum njegovog odigravanja još nije poznat.


Prvo ime prethodne večeri u najkvalitetnijoj ligi sveta je bez dileme bio neverovatni centar Portlanda Lamarkus Oldridž koji je razbio Oklahoma Siti Tander. Oldridž je ubacio neverovatnih 38 poena, nanizao 13 skokova i prekinuo Oklahomin niz od osam pobeda, ali i sedam trijumfa nad Blejzersima. Sve nade gostiju je zapečatila trojka Nikole Batima pola minuta pre kraja. Klub iz Oregona je u fenomenalnoj formi pošto je pobedio u 14 od poslednjih 15 mečeva i samo Indijana ima bolji učinak.

Rezultati (utakmice u noći između srede i četvrtka)

 

Klivlend - Denver 98:88
Atlanta - LA Klipers 107:97
Hjuston - Feniks 88:97
Milvoki - Detroit 98:105
Nju Orleans - Dalas 97:100
Juta - Indijana 86:95
Portland - Oklahoma 111:104

Minesota - San Antonio odloženo

Batum i Lilard su dodali po 14 poena, dok su 33 koša Kevina Duranta na drugoj strani ostali u senci sjajnog Oldridža.


Sa sjajnim partijama je nastavio tim sa najboljim skorom u ligi - Indijana. Pejsersi su u svom stilu - granitnom odbranom - oborili na pleća Jutu. Pol Džordž je ubacio 19 poena, pratili su ga Stivenson sa 15, Skola sa 14 i Hibert sa 13 koševa. Indijana je meč prelomila u poslednjih pet minuta četvrte četvrtine kada su imali seriju 9:0, a bila im je ovo prva pobeda nad Džezerima posle novmebra 2005. godine.


Sjajna igra Dirka Novickog u poslednjoj četvrtini koji je u tom periodu ubacio 11 od svojih ukupno 21 poena, donela je Dalasu pobedu u Nju Orleansu. Nemac je sve sam rešio u poslednjih 30 sekundi. Pogodio je slobodno bacanje za jedan razlike, skočio u odbrani i sa nova dva penala zapečatio sudbinu Pelikana. Pratili su ga veteran Vins Karter sa 15 i Monta Elis sa 14 koševa.


Centarska linija Andre Dramond - Greg Monro je Detroitu donela pobedu nad Milvokijem. Prvi je imao 24 poena i 19 skokova, a drugi 18 koševa i 17 uhvaćenih lopti. Na drugoj strani, Iljasova je ubacio 22 poena, ali to nije bilo dovoljno. Upisao se i Miroslav Raduljica i dao dva poena.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online