Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 28.11.2013.
23:03
mozzartsport.com A

Evroliga: Partizan izgubio dobijeno

Crno-beli su poraženi u verovatno odlučujućoj utakmici za plasman u TOP 16 Evrolige rezultatom 61:62, prenosi "Mocart sport".

 Glavobolja posle Nantera: Trener Partizana Duško Vujošević
 

Od svitanja do sumraka! Pod svetlima Pariza se nazirao veliki podvog Partizana, ali se u Beograd crno-beli vraćaju pognutih glava, pošto su ispustili maltene dobijen meč i Nanteru 61:62 17:19, 18:10, 12:18, 15:14) ostavili dva boda koja ga ostavljaju na četvrtoj poziciji Grupe A, sa mnogo većim šansama za plasman u TOP 16.


Iz prostog razloga što Francuzi imaju pobedu više od tima Duška Vujopševića, koji će naredne sedmice morati da savlada Budiveljnik u Beogradu, kako bi zadržao makar teoretske šanse za prolaz dalje.


Prvo poluvreme meča u hali Karpentije obeležila je revija promašaja, u kojoj su se bolje snašli Francuzi. Mada ni jedni ni drugi nisu blistali u tom delu igre, Nanter je pet poena prednosti stekao zahvaljujućči fantastičnom ofanzivnom skoku koristeći zbunjenost Partizanovih košarkaša pod košem. Crno-belima u tom delu igre odgovaralo je očajan šut spolja domaćina, pa je Dragan Milosavljević trojkama, uz pomoć minijatura Lovernja, Muslija i Kinsija uspeo da dobije održi goste na podnošljivih minus pet na velikom odmoru (29:35).


Kao po komandi, Parni valjak je početkom drugog poluvremena ubrzao i u odbrani i u napadu, a kontorlom skoka uspeo da dovede utakmicu u egal, pa je četvrtom trojkom Milosavljevića, u 25. minutu, srpski predstavnik stekao vođstvo 42:41, da bi nesuđeno pojačanej Crvene zvezde Ali Traore brzopotezno vratio domaćina u život i meču doneo notu neizvesnosti.


Sjajna kontra Gagića, trojka Kinsija i onda delekometni hitac Bogdanovića nagovestili su da crno-beli mogu da velike pobede, ali je isti igrač u pretposlednjem napadu, pri rezultatu 61:60 ''prodao'' loptu,. posle čega je Milosavljević napravio faul i omogućio Nanteru da pogodio slobodna bacanja, posle kojih je ostzalo samo pet sekundi za poslednji napad koji iz teške pozicije nije uspeo da realizuje Milosavljević.

POVEZANE VESTI

Petak 29.11.2013. 08:43
REALNO PARTIZAN NEMA TIM ove godine za TOP 16 EVROLIGE . Kada je trebao da se pojača Vučić i Čović su BLOKIRALI RAČUN i tako "zavrtanjem ruke" sprečili da se dovedu igrači koji trebaju PARTIZANU . OVA PRIČA JE GOTOVA treba se okrenuti ABA ligi i KUPU OSVOJITI I JEDNO I DRUGO I NAMAZATI G.VNIMA I VUČIĆA I ČOVIĆA . TO PARTIZAN MOŽE I TO ĆE I URADTI .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online