Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.11.2013.
22:09
Beta A

Radonjić: Možda se i plasiramo u Top 16

Trener košarkaša Crvene zvezde čestitao je Makabiju na pobedi u sedmom kolu Evrolige, ali je kazao da bi bilo zasluženo i da je njegov tim slavio.

Ponosan na igrače: Dejan Radonjić

"Čestitam Makabiju na pobedi, a bilo bi zasluženo da smo i mi pobedili. Definitivno. Ambijent je bio fenomenalan, a posebno kada smo gubili 18 razlike i kada su svi mislili da je gotovo osim nas na terenu i navijača", rekao je Dejan Radonjić novinarima u Beogradu.

Makabi je večeras pobedio sa 78:76, ali je Zvezda nadoknadila minus od 18 poena u poslednjoj četvrtini i na kraju imala šut za pobedu, 11 sekundi pre kraja, ali se u odlučujem trenutku Demarkus Neslon okliznuo i propustio da postigne pobedonosni koš.

Šilb: Ništa još nije gotovo
Blejk Šilb je kazao da je tim dobro počeo i dobro završio meč, ali je obećao da se niko neće predavati do kraja prve faze takmičenja.

"Mislim da smo jako dobro počeli utakmicu i jako dobro završili, ali se u drugoj i posebno trećoj četvrtini nismo dobro borili. Teško je ovako gubiti. Imali smo dobre prilike da preuzmemo vođstvo, ali nismo imali dovoljno sreće. Moramo da se fokusiramo i ostanemo zajedno. Ništa još nije gotovo", rekao je Šilb.

"Dobro smo počeli, ali nismo uspeli da u prvom poluvremenu steknemo realnu prednost, nego smo dozvolili Makabiju da se vrati i dođe do rezultata koji nije objektivno pokazivao dešavanja na terenu", rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je kazao da je njegov tim jako loše odigrao kraj druge i celu treću četvrtinu, a da je onda došao do svoje igre.

"Jako loše je (tada) bilo u fazi odbrane, što je izazvalo i konfuzan napad i dovelo do 18 poena 'minusa'... Tražili smo se, ali smo na kraju došli do kompozicije i fantastičnom odbranom i dobrim, preciznim napadom došli smo do poslednje lopte i zicera koji nismo realozivali", rekao je Radonjić.

Trener je kazao da tim sada treba što pre da zaboravi ovaj meč i okrene se duelu sa Krkom u Novom Mestu, a kazao je će se ekipa boriti u poslednja tri duela.

"Treba da odigramo jako poslednja tri meča i možda dođemo do plasmana u Top 16, što i nije realno u ovakvoj grupi, čiji je kvalitet sve jasniji. Osećam veliko zadovoljstvo i ponos zbog onoga što smo pokazali u ovom duelu", rekao je Radonjić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online