Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.11.2013.
13:21
mozzartsport.com, kkcrvenazvezda.rs A

Novi početak Nataše Kovačević

Košarkašice Crvene zvezde i Đera odigrale prijateljsku utakmicu u Železniku.

 

Rezultat prijateljske utakmice između košarkašica Crvene zvezde i mađarskog Đera u dvorani FMP u Železniku definitivno nije ni bitan, jer je na kraju pobednica bila Nataša Kovačević! Bivša košarkašica oba pomenuta kluba, kao i reprezentacije Srbije uspela je u svojoj misiji - da po ko zna koji put pošalje poruku optimizma, bude svetao primer mnogima da se ne predaju i ne odustaju ma koliko problemi veliki. I, ono što je najvažnije, to je uradila na njoj omiljenom mestu, košarkaškom terenu. Upravo odatle uputila je poruku svima da se bave sportom, jer će ih sport oplemeniti i učiniti jačim u svakom smislu.


Prijateljska utakmica koja je organizovana kao podrška Nataši Kovačević okupila je veliki broj poznatih ličnosti iz sveta košarke.


Bili su tu predstavnici saveza (Dragan Đilas, Dejan Bodiroga, Andrija Kleut), košarkaši i trener Crvene zvezde Telekom (Dejan Radonjić, Mirko Pavlović, Čarls Dženkins, Jaka Blažič, Dušan Ristić, Marko Tejić), bivše košarkašice Zvezde i nekadašnje reprezentativke (Anđelija Arbutina, Zorica Đurković...), predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva spoljnih poslova, lekari sa VMA, košarkašice Partizana, trener FMP-a Milan Gurović i prvotimci pantera i veliki broj Natašinih prijatelja i Beograđana koji su jednostavno želeli da vide i pozdrave Natašu.


Okupljenima je trebalo da se obrati i Nataša Kovačević, ali su je emocije savladale, pa je umesto nje poruku pročitao porodični prijatelj Božidar Manojlović. Natašinu poruku prenosimo u celosti:
"Želim da se zahvalim svima koji su došli. Ovo nije utakmica za mene, ovo je utakmica u čast sporta, naročito ženskog i vaspitanja koje nam on pruža. Ovo je utakmica u spomen tragedije i u čast Petera Tabodija, Akoša Fuzija i njihovih porodica. Ovo je utakmica koja ne označava kraj, već novi početak. Ovo je utakmica koja treba da nas podseti koliko smo srećni zbog svega što imamo.
Ljudi me često pitaju odakle mi snaga, ali zapravo ništa se nije promenilo. Samo su pravila igre, zvana život, drugačija. A snaga je tamo gde je bila i do sada. Snaga je u mojoj majci, mom ocu, mom bratu i u mojim prijateljima od kojih sam većinu i upoznala na terenu. Moja poruka današnjem događaju je jednostavna: BAVITE SE SPORTOM! Amaterski ili profesionalno, svejedno. Poenta je da ćete iz njega izaći mnogo jači nego što ste bili kada ste počinjali...", napisala je Nataša Kovačević.


I za kraj, ako to nekog baš interesuje, rezultat je bio 73:71 za Đer.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online