Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.06.2013.
11:19
mozzartsport.com A

Partizanova pojačanja: Marjanović, Tepić, Birčević, Krstić...

“Ništa nismo pričali o novim igračima, niti smo obavljali bilo kakve razgovore na tu temu. Trenutno su nam prioriteti igrači koji su već u klubu, a kada rešimo pitanje sa njima onda ćemo se okrenuti eventualnom angažovanju novih igrača“, rekao je Dragan Todorić, direktor crno-belih.

Vraća se u Humsku?: Milenko Tepić
 

Zbog novih finansijkih problema koji drmaju redove novog (starog) šampiona države, Duško Vujošević je na vanrednoj konferenciji za novinare poručio da su “svi igrači slobodni“, prvenstveno iz tog razloga što već neko vreme nisu primili plate.


Međutim, teško da će u Partizanu sedeti skrštenih ruku i dozvoliti da se projekat, koji je započet pred start minule sezone, raspadne posle samo godinu dana. Titula prvaka Jadranske lige i Superlige Srbije su dovoljni razlozi za to. Podsetimo, prošlog leta uprava crno-belih odlučila je da napravi “rez“ i napravi mladi, talentovani tim, koji bi duže vreme bio na okupu i nastavio tradiciju dugu već 12. godina.


“Imali smo razgovore sa igračima i za sada ide u ndobrom smeru. Nadam se da će svi oni, koje smo zamislili da ostanu i naredne sezone u sastavu, ostati u Humskoj“, rekao je Dragan Todorić u razgovoru za dnevni sportski list “Sport“.


Direktor Partizana priznao je da još uvek nije bilo razgovora o eventualnim pojačanjima za narednu sezonu.
“Ništa nismo pričali o novim igračima, niti smo obavljali bilo kakve razgovore na tu temu. Trenutno su nam prioriteti starosedeoci, a kada rešimo pitanje sa njima onda ćemo se okrenuti eventualnom angažovanju novih igrača“, dodao je Todorić.
Međutim, iako u vrhu crno-belih ističu da nije bilo priča o pojačanjima, nekoliko imena se već izdvajaju. Kao prva želja stratega Partizana pominje se ime Stefana Birčevića, krilnog centra kragujevačkog Radničkog.


Novopečeni reprezentativac Srbije ostavio je solidan utisak igrama u Jadranskoj ligi, a potom i u domaćem šampionatu. Birčević sa Kragujevčanima ima ugovor do 2015. godine. Odavno se spekiliše i sa imenom Bobana Marjanovića, koji je svojevremeno već sarađivao sa Vujoševićem u ekipi CSKA.


Kao treće potencijalno pojačanje izdvaja se Nemanja Krstić, talentovani momak koji je u dresu Mega Vizure odigrao sjajnu sezonu, posle koje su Novobeograđani obezbedili učešće u ABA ligi. Krstić može da igra podjednako dobro na poziciji beka i krila, ima vrlo mekanu ruku i sigurno bi se odlično uklopio u koncept crno-belih.


Poslednje, ali ne i manje bitno ime jeste Milenko Tepić, potencijalni reprezentativac Srbije, koji od odlaska iz Partizana nikako ne može da nađe pravu formu i klub, a trenutno dane provodi u Kahasolu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online