Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 13.06.2013.
00:15
mozzartsport.com A

Vujošević: Čović je mafijaška pudlica! Prete mi smrću!

"Čak i na štiklama može samo da me uhvati za kolena", rekao je strateg crno-belih.

"Čović je najgori čovek koga sam upoznao": Duško Vujošević
 

Košarkaši Partizana su fantastičnom igrom u četvrtom meču finalne serije više nego zasluženo došli do trećeg trijumfa i 12. uzastopne šampionske titule.

Trener crno-belih Duško Vujošević blistao je nakon velike pobede svog tima.


"Veoma sa srećan zbog osvojene titule iako je ove godine bila najznačjanija ABA liga koja je obzbedila plasman u Evroligu. Na tom turniru smo dobili odličnu Igokeu i Crvenu Zvezdu. Trenutno me zabrinjava situacija oko Bertansovog kolena. Sutra ćemo videti kakva je situacija, tek tada ću dopustiti da moja sreća izbije na površenu. Nije lako podneti naporne treninge, neredovnu platu i štampu koja je nekim delom okrenuta protiv Partizana. Ipak ono što ne ubije čovek, čini ga jačim. Stvari koje su bile kontra nas su izazivale veću želju kroz veću želju za rad".


Vujošević smatra da je njegov tim bio suočen sa gotovo nemogućim uslovima.


"Cela sezona je protekla u atmosferi linča, koja je prikazana kroz lični odnos između mene i Čovića. Pokušavao sam da obavestim ljude o teškom finansijskom stanju. Opredelili smo se za mlad tim. Smatrao sam da oni koji imaju bolje rezultate imaju veće finansije, jer budžet Zvezde nije srazmeran njihovim rezultatima. Ja moram da se zahvalim Čoviću što nam je puno pomogao. MI smo hteli da dovedemo Brauna. Meni je bilo čudno što igrač sa takvom statistikom ne može da nađe veliki ugovor tamo. Mi smo odustali od njega, a Zvezda je iznela veliku pobedu i rekla da je to prva velika pobeda nad Partizanom", poručio je Vujošević i zatim dodao.


"Največe probleme sam imao kada je Vukoičić vodio ekipu, koji je izvanredno znao da spremi ekipu. Teško je imati trenera sa autoritetom kada je Čović komandant. Njemu je žao jer nije prvi čovek Srbije. On pravi preduslove da je Zvezda pokradena. Njegovo ponašanje je ispod svakog nivoa. Meni se preti smrću, a to policija zna. Videćemo kome će prvo stići prijava. Čoviću iz Kosovske Mitrovice, ili meni iz Zvezde. Čović je najgori čovek kojeg sam upoznao. Pokazao je šta je. Čovek takvih karakteristika treba da drži neke moralne predike. Ja imam ponosa, ja moram svima da objasnim o čemu se radi. Sve je počelo intervjuom kada je on rekao da će biti hvatanje za guše. Zbog njegove visine poznat je kao „mafijaška pudlica“. Čak i na štiklama može samo da me uhvati za kolena. Uspeh je ogroman. Moram da naglasim da sam ja za godinu dana primio samo jednu platu. Mora da se vidi ko radi ko pravi rezultat, zaključio je Vujošević koga su na poluvremenu pri izlasku iz sale navijači Crvene zvezde sa tribina pogodili kaišem u grudi.

POVEZANE VESTI

Petak 14.06.2013. 07:05
VUJOŠEVIĆ JE PSIHOPATA.ŠALJI TE GA NA LEČENJ E
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online