Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 05.06.2013.
22:32
BETA A

Lučić: Nećemo se opuštati, pritisak je sada na Zvezdinim igračima!

Kapiten Partizana Vladimir Lučić rekao je danas da je njegov tim ubedljivom pobedom nad Crvenom zvezdom skinuo sa sebe pritisak i prebacio ga na rivala pred drugu utakmicu finala plej-ofa Srbije i kazao je da se crno-beli košarkaši neće opuštati.

Odigrao jedan od boljih mečeva u sezoni: Vladimir Lučić
 

"Odigrali smo dobro od samog početka...Ovo je tek početak, borbe nas tek očekuju. Skinuli smo pritisak sa sebe i prebacili na njih...Mnogo bismo izgubili da smo poraženi. Ovih 20 poena ne znači ništa, u petak se igra nova utakmica", rekao je Lučić.

Partizan je večeras pobedio Zvezdu sa 82:54 u prvoj utakmici finala plej-ofa. Crno-beli su u jednom od prethodnih derbija opuštenije dočekali "večitog" rivala i tada su izgubili. Trener Duško Vujošević ocenio je tada da se u tim prenela "svadbarska atmosfera".

"Imali smo situaciju ranije ove sezone da smo se opustili i u slavljeničkoj atmosferi ušli u utakmicu. Nadam se da smo naučili nešto iz toga i da se takve situacije neće ponavljati", rekao je Lučić.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dragan Milosavljević sa 28 poena, ali je odigrao i dobru odbranu na Igoru Rakočeviću.

"Svi igrači su motivisani za derbi, a ovo finale se igra za trofej i sigurno je da će svi izaći maksimalno. Osećam se jako dobro, publika je nosila ceo tim. Razigrao sam se, nisam mnogo ni razmišljao o svojoj igri. Sigurno treba očekivati reakciju Zvezde u petak. Oni će sigurno igrati bolje, biće mnogo motivisani", rekao je
Milosavljević.

On je kazao da razlika od 28 poena nije realna.

"Na kraju nije bila realna razlika. Imali smo veći pad početkom treće četvrtine, ali uspeli smo da neverovatnim trojkama zaustavimo njihov nalet i nekim trojkama otišli na razliku koja sigurno nije ni realna. Mi smo imali više odmora, ali oni su u ritmu. Biće sigurno jako teško dalje", rekao je Milosavljević.

Krilo Davis Bertans kazao je da ovako visoka razlika ne pokazuje realno stanje stvari.

"Do te razlike smo došli u samom finišu...Dobro smo počeli, zaustavili smo (Igora) Rakočevića u prvih 10 minuta. U drugom poluvremenu smo na početku izgubili ritam. Posle toga smo se vratili sa mnogo jakom energijom, povratili 10 razlike, a posle toga i 20 i mirno priveli meč kraju. Treba dobro da se spremimo za sledeću
utakmicu i ovu zaboravimo što pre", rekao je Bertans.

Centar Dejan Musli kazao je da je osećaj posle pobede "prelep".

"Stvarno je prelep osećaj, ali ovo je tek prva utakmica, a treba da se pobedi u još dve u seriji. Neće biti lako, pripremićemo se", rekao je Musli.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online