Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 27.05.2013.
11:57
BETA A

Vujošević: Želimo pun Pionir protiv Vojvodine

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je optimista pred duele sa Vojvodinom u polufinalu plej-ofa Super lige, iako je istakao da je to novo takmičenje i da je protivnik kvalitetan.

Najvažniji deo sezone: Milutinov i Bogdanović u duelu sa sa Šarićem iz Cibone
 

"Optimista sam pred sutrašnji meč i seriju, ali plej-of je novo takmičenje i igramo protiv protivnika koji je pokazao visok stepen kvaliteta. Oni su ispinili sve svoje rezultatske ambicije i dolaze rasterećeni, ali sigurno i motivisani da nastrave sa iznenađenjima", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Prvi meč polufinala igra se sutra od 19 sati u hali Pionir. Partizan u celom doigravanju ima prednost domaćeg terena. Vojvodina je napravila najveće iznenđenje Super lige pošto se plasitrala u doigravanje i Jadransku ligu, a to su uradili tako što su ključne utakmice dobijali u gostima.

"Oni su na svim utakmicama nezgodan protivnik, a u poslednjih šest utakmica su tri važne dobili u gostima dok su tri izgubili kod kuće. Tako da se podvlači i ta opasnost. Voleo bih da publika bude maksimalno svesna važnosti i značaja utakmice, da Pionir bude pun, i da nam pomognu u maksimalnoj opreznosti i koncetraciji", kazao je Vujošević.

U drugom polufinalu se sastaju Crvena zvezda i Mega Vizura. Polufunale se igra na dve pobede, a finale na tri. Mečevi se igraju u proseku na svaka dva i po dana.

"Ja razumem taj raspored koji je napravljen zbog reprezentacije, ali svi su u tom ritmu i kakav je raspored nama takav je njima… Nismo mi ništa više umorni, i fizički i emotivno, od bilo kog drugog. Često se dešava apsurdna situacija da su igrači angažovaniji na početku priprema i prvim trening utakmicama nego u finišu kad se odlučuje, jer samo određeni broj ljudi može da izdrži taj zamor i bol. Mi
biramo igrače koji idu preko umora i bola i te dve stvari sigurno neće umanjiti njihovu motivisanot", rekao je Vujošević.

Trener Partizana je rekao da u timu osim sitnijih problema nema ozbiljnijih povreda.

Mladi centar Nikola Milutinov je rekao da će da će te utakmice biti
teže nego dve u ligaškom delu.

"Očekuje nas jako teška serija. Mi smo njih dva puta relativno lako dobili, ali će sledeće biti mnogo teže. Oni su napravili veliki uspeh plasmanom u Jadransku ligu i na tome im čestitam. Mi moramo da igramo oprezno i koncentrisano… Atmosfera u ekipi je odlična, a ta atmosfera je jako bitna i mislim da nam je to veliki plus", rekao je Milutinov.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online