Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.04.2013.
19:55
Beta A

Čović: Verujem u ovu ekipu

Presednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da ima mnogo poverenja u svoje igrače i da će na završnici Jadranske lige pokazati svoje pravo lice.

Nebojša Čović

"Zaista verujem u tim koji imamo. Mislim da imamo kvalitetne igrače i nijednog trenutka u njih nisam sumnjao. Možda trenutno nisu u najboljoj formi, ali to su isti oni igrači koji su nanizali 11 pobeda zaredom, koji su se plasiarili u drugu fazu Evrokupa, koji su osvojili drugo mesto u Jadranskoj ligi i koji su osvojili Kup Radivoja Koraća", rekao je Čović, a prenosi zvanični klupski sajt.

"Verujem da će i u trenucima kada to bude najpotrebnije ponovo biti pravi, jer su vrhunski profesionalci. Znam koliko energije ulažu u poslednje vreme i siguran sam da će se taj njihov trud isplatiti na radost svih nas", kazao je Čović.

Predsednik crveno-belih očekuje da će Zvezda u Laktašima imati i preko potrebnu podršku navijača.

"Podrška navijača nam je izuzetno važna. Ne treba posebno naglašavati koliki značaj ima ovaj fajnal-for u Laktašima. Zato ih pozivam da nas podrže, jer samo zajedno možemo do uspeha", dodao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih rekao je da je Zvezda svojom krivicom ušla u seriju loših rezultata, kao i da veruje da će se klub sa Malog Kalemegdana vratiti u dobru formu.

"Niko nas nije porazio, nego smo mi sami izgubili. Tačnije, sami smo sebe pobedili. Isključivo našim greškama i propustima smo došli u ovu situaciju. Ali, i porazi su sastavni deo sporta i to svima treba  da bude jasno. Istina je da to nismo očekivali, ali sada je pravi trenutak da pokažemo koliko smo jaki, a ja sam uveren da imamo snagu i kao tim i kao klub", istakao je Čović.

On se osvrnuo i na komentare oko promene šefa struke i rekao da u klubu svi stoje iza te odluke.

"Jasno i čvrsto stojimo iza odluke koju smo doneli. Nikakvi komentari me zanimaju, jer najlakše je sedeti u fotelji pored televizora i kritikovati svaku odluku. Kada vidite problem potrebno je nešto konkretno da uradite kako biste problem rešili. Mnogo truda i energije smo uložili u prethodne dve godine da bismo se nonšalantno ponašali nadomak cilja", kazao je Čović.

"Naša procena je bila da nam je promena u stručnom štabu neophodna i doveli smo trenera za koga verujemo da može da nam donese željeni rezultat. Pominju se i takve priče da ne poštujemo struku, ali to jednostavno nije tačno. Jer, potrebno je da se samo pogleda koliko smo još kao FMP proizveli kvalitetnih trenera i igrača, reprezentativaca. To se ne može postići ako se struka ne poštuje".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online