Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 26.03.2013.
20:03
Vestionline, Mondo A

Bajić: Igokea treba da povuče kandidaturu za F4

Trener Igokee Dragan Bajić pozvao je čelnike kluba iz Aleksandrovca da otkažu organizaciju završnog turnira regionalne ABA lige.

Ogorčen - Dragan Bajić

Igokea je osvojila prvo mesto u regularnom delu takmičenja, a trener Igokee je poslao pismo čelnicima kluba u kome kaže da su nerazumljivi potezi čelnika takmičenja zaslužni za stvaranje atmosfere neizvenosti u vezi plasmana u Evroligu.

"Kad je kvalitet i snaga moga tima za predstojeći F4 u pitanju koji treba da se igra na našem terenu i uz našu publiku ne plašim se kao trener. Sa ovim timom ne plašim se nijednog protivnika, pogotovo ne u Laktašima, ali se plašim još ožiljaka koji bi sigurno ostavili trajne posledice na sve nas a to nam sigurno nije potrebno jer samo mi znamo kako se osećamo posle svega ovoga. Ako ste u mogućnosti otkažite F4 pa neka ga organizuje neki veći klub, neki veći grad, neka veća država... Bolje da negde odemo kao turisti, jer je došlo vreme da je bolje gubiti i ostati srećan nego pobeđivati i ostati šokiran", stoji u Bajićevom pismu, a prenosi "Mondo".

On je naglasio da se obraća upravi kluba jer je prema njemu kao treneru, njegovom stručnom štabu i igračima načinjena velika nepravda.

"Sve ovo što se desilo je jedan veliki šok koji smo doživeli i moji igrači kao sportisti i ja kao trener odnosno sportski radnik. Svi zajedno smo imali sportski motiv, a to je da budemo najbolji jer smo znali šta nam donosi ako smo najbolji. Kao trener ovoga tima najbolje znam koje su njegove mogućnosti i krajnji dometi, smatram da su najbolji što su i pokazali u proteklom periodu. Za to što smo najbolji zna se šta smo dobili - šok kao sportisti i ožiljak koji teško zarasta", istakao je Bajić.

Završni turnir ABA lige biće održan od 25. do 27. aprila u Laktašima. Igokea će u polufinalu igrati protiv Partizana, a Crvena zvezda sa ekipom Radničkog.

Kladionica: Zvezda prvi favorit F4

 

Košarkaši Crvene zvezde prvi su favoriti završnog turnira regionalne ABA lige.

 

Završni turnir najbolje četiri ekipe ABA lige biće odigran od 25. do 27. aprila u Laktašima, a pojedine kladionice su već objavile prve kvote.

 

Kvota na Zvezdu iznosi 2,5. Potom sledi Igokea s kvotom tri, a na trećoj poziciji je Partizan s 3,5, a kragujevački Radnički ima najmanje šanse za osvajanje ABA lige s kvotom 9.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online