Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 13.02.2010.
15:21
Vestionline A

Trifunović: Navijači naš motiv

Svaki derbi je priča za sebe. Nema sumnje, tako će biti i u nedelju, a i jedni i drugi u regionalni duel ulaze sa namerom da pobede, smatra trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović.

“Ovakve utakmice imaju veću težinu nego bodovi koje pobednik nosi. Verujem da ćemo u nedelju imati želju i energiju, da ćemo odigrati onako kako se dogovorimo i da imamo kontinuitet", rekao je Trifunović.

Podrška sa tribina trebala bi da predstavlja šestog igrača domaćinu drugog derbija.

"Verujem da će nam naši navijači dati dodatnu energiju i motiv, a na nama je da to kanališemo i ispoljimo na terenu. Očekujem sportsku atmosferu, još bolju nego na utakmicama protiv Benetona i Gran Kanarije. Navijači su nam izuzetan motiv i dobra poseta je nagrada za naš rad", kaže Trifunović.

Zvezdin "kouč" smatra da nema potrebe analizirati večitog rivala.

Navijači, dođite ranije
 

"Preduzećemo sve mere kako bi navijači koji dođu u "Pionir" imali pun komfor i bezbednost. Iz tih razloga, bez obzira za koga navijate, dođite ranije. Kapije će biti otvorene dva sata pre početka utakmice, a kontrola na ulazu biće 'jaka'. Obezbeđenje će, jer se radi o utakmici povišenog rizika, biti udvostručeno, a navijači u halu neće moći da unesu tvrde predmete i stvari koje zakonom nisu dozvoljene. Na svakoj karti za nedeljni meč jasno je označen ulaz, pa molimo navijače da se toga striktno pridržavaju", navedeno je u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

"Partizan je tim koji proizilazi iz individualnih kvaliteta igrača i sistema koji imaju već desetak godina. Mi želimo da na svakom meču ispoljimo određenu dozu želje i borbenosti i da tako gradimo karakter. Izuzetno sam zadovoljan kako to igrači prihvataju. Nezahvalno je prognizirati ishod derbija,ovakve utakmice znaju da iznedre nove igrače, tako da su šanse podjednake", smatra Trifunović i dodaje da ne želi da traži alibi u povredama prvotimaca.

"Imali smo dosta problema sa ritmom rada. Tejlor i Bjelica su bili bolesni ali su trenirali, Kikanović vuče povredu iz Turske, Kešelj i dalje ima problem sa kolenom, dok se nadam da će Bakić večeras trenirati punim intezitetom", zaključio je "Trifa"

Utakmica 21. kola NLB lige Crvena zvezda-Partizan igra se u nedelju od 19 sati i 30 minuta, a karte će moći da se kupe na Marakani i sutra do 16 časova.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online