Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.02.2010.
18:15
Vestionline A

’Panteri’ u Kragujevcu, Hemofarm u Zadru

Radnički u Kragujevcu dočekuje FMP, Hemofarm na teškom gostovanju u Zadru, dok se derbi meč 21. kola NLB lige igra u nedelju kada se sastaju Zvezda i Partizan.

Radnički je napravio još jedno veliko iznenađenje u NLB ligi pobedom nad Olimpijom, pa sada Kragujevčani silno motivisani dočekuju FMP sa željom da mu se revanširaju za ubedljiv poraz u Železniku.

"Pobeda protiv Olimpije je još samo jedan dokaz da nam je mesto u NLB ligi. Definitivno smo završili sav posao po pitanju izbegavanja poslednjeg mesta. Ali, to ne znači da ćemo u nastavku igrati sa manje motiva. Mi bismo najviše voleli da pobedimo sve rivale. Veći akcenat stavićemo na mlade, ali istovremeno imamo i veliku obavezu prema navijačima. Jedan smo od najgledanijih timova u NLB ligi, na šta smo posebno ponosni. Rasterećenost će biti naš veliki adut u nastavku takmičenja, počev od utakmice protiv Pantera", rekao je Miroslav Nikolić, šef struke Radničkog.

Na krilima pobede protiv Hemofarma, Panteri ulaze u meč sa Radničkim.
"Polako dolazimo do prave forme i igre, kockice se sklapaju. Samo treba ovako da nastavimo. Iako ne možemo da napravimo neki značajan pomak na tabeli, pobeda protiv Hemofarma nam je puno značila za podizanje samopouzdanja pred važne mečeve koji nas očekuju. Sada smo maksimalno koncentrisani na gostovanje Radničkom", rekao je Miroslav Raduljica, centar FMP-a.

Sa dva vezana kiksa, protiv Heliosa kod kuće i na gostovanju FMP-u, Hemofarm je znatno otežao situaciju kada je u pitanju plasman na završni turnir NLB lige. Ipak, Vrščani veruju da će se na kraju naći među četiri ekipe koje će se boriti za šampionski prsten. Za ostvarenje cilja, pobeda u Zadru im je preko potrebna.

"Sada još ne mogu da procenim koje su nam šanse za plasman na završni turnir. U proteklom kolu skoro sve ekipe koje konkurišu za final-four su izgubile, iznenađenja su još moguća. Svako svakoga može da pobedi. Sada gostujemo Zadranima, pokušaćemo da ih napadnemo na njihovom terenu. Ako ih pobedimo, sa njima ćemo imati skor 2-0 i automatski ih izbaciti iz trke za završni turnir. Idemo iz utakmice u utakmicu, svaka naredna nam je prioritet", istakao je plej Hemofarma Stefan Marković.

Budućnost u subotu u Podgorici dočekuje Cibonu, a domaćinu je pobeda potrebna za plasman na završni turnir, pa je za očekivati veliku borbu u "Morači".

Tabela:
Cibona 16-4
Partizan 14-5
Zagreb 13-7
Budućnost 12-8
Olimpija 12-8
Hemofarm 12-8
Zadar 11-9
Cedevita 10-10
Crvena zvezda 9-11
Radnički 8-12
Široki 7-13
FMP 7-13
Helios 5-15
Bosna 3-16

U nedelju je poslastica 20. kola regionalnog košarkaškog takmičenja jer se u Pioniru sastaju dva stara znanca, Crvena zvezda i Partizan. Svi očekuju pobedu, a ko će imati više motiva i želje za tim ostaje da se vidi.


Petak, 12. februar:
Bosna - Domžale 20,15

Subota, 13. februar:
Budućnost - Cibona 18,00
Radnički - FMP 18,00
Zagreb - Široki 18,00
Zadar - Hemofarm 19,00
Nedelja, 14. februar:
Olimpija - Cedevita 19,00
Crvena zvezda - Partizan 19,30 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online