Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 22.01.2013.
16:25
Vestionline, zvanični sajt A

Vukoičić: Plan je promenjen, cilj ostao isti

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da je plan priprema za meč sa Uniksom promenjen zbog kasnog dolaska u Kazanj, ali da je cilj pobeda.

Uvek na pobedu - Vlada Vukoičić

’Crveno-beli’ su u Kazanj stigli tek u utorak ujutro, pošto im je let u ponedeljak uveče bio otkazan, pa su morali da prespavaju u hotelu na aerodromu u Moskvi.

Duel sa Uniksom na programu je u sredu od 16 časova uz direktan prenos na B92.

"Krenuli smo dan ranije kako bismo imali više vremena za koncentraciju, da radimo na psihološkoj pripremi i analizi. Ali, šta je tu je. Na probleme nismo mogli da utičemo, tako da moramo da se prilagodimo“, rekao je Vukoičić.

Vukoičić je istakao da je Uniks imao dosta problema ove sezone, ali da njegovi izabranici ne smeju da se opuste.

"Uniks je imao kiks na početku sezone, ako tako može da se kaže, jer sastav koji su formirali trebalo je da im obezbedi trijumf u kvalifikacijama za Evroligu. Imena poput Eidsona, Lajdeja, Četmena, Kajmajkoglua, Vujukasa zaslužuju ogromno poštovanje i to je na papiru delovalo kao sastav koji bi mogao i trebalo da osvoji taj kvalifikacioni turnir. Međutim, splet okolnosti sa povredama i kasnijim prijključivanjem pojedinih igrača malo ih je poremetio. Zato su sada prisiljeni da kroz Evrokup probaju da dođu do Evrolige. Svoju snagu Uniks je pokazao pobedom u Istanbulu, a mi smo na delu mogli da vidimo koliko Galatasaraj ima moćan tim. Brejk koji su napravili u Turskoj ispustili su u jednoj ležernoj utakmici protiv Ulma. Mislim da je osnovni razlog njihovog poraza bila činjenica da su potcenili Ulm. Međutim, sada će sigurno biti vrlo oprezni i potpuno spremni za meč protiv nas“, istakao je Vukoičić.

I pored ogromnog individualnog i timskog kvaliteta Uniksa trener Vukoičić je ostavio prostora za moguće iznenađenje.

"I oni kao i sve druge ekipe imaju mane, a da mogu da da izgube dokazao je i Ulm. Nadam se i hoću da verujem da njihove mane i propuste možemo da iskoristimo i pretvorimo u našu prednost“, naglasio je Vukoičić.

Na pitanje kako bi trebalo igrati protiv tima koji u svojim redovima ima toliko zvezda, Vukoičić je rekao: "Pre svega, moramo da pokažemo veću energiju i želju i da ih na tom polju pobedimo. To je osnov svega. Jer, individualni kvalitet Uniksa je na veoma visokom nivou, pa ako na svom terenu pokažu više energije i želje, jasno je da sve ostalo što uradimo neće biti dovoljno. Moramo da iskažemo ogromnu borbenost i požrtvovanje, da neke naše nedostatke kompenzujemo na taj način i bar u tom delu ih nadigramo. Ako u tome budemo uspešni možemo da pričamo o nekim taktičkim detaljima. A, naša koncepcija se zna tako da ne možemo mnogo toga da promenimo sa jednim treningom“.

Za protivnika će imati kolegu Acu Petrovića, trenera kojeg odlično poznaje.

"Ovu utakmicu ne posmatram kroz prizmu ličnih duela. Aco Petrović je odličan trener, a sve njegove ekipe su dobro utrenirane. Poznajem njegov stil, ali to nije faktor koji je dovoljan za pobedu“, zaključio je Vukoičić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online