Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.01.2013.
16:02
Vestionline, Beta A

Vukoičić: Trojke rešile utakmicu protiv Igokee

Trener Crvene zvezde Beograd Vlada Vukoičić rekao je danas da je pobednika derbija protiv Igokee rešio šut za tri poena, kao i da ne misli da je njegova ekipa posle dva uzastopna poraza u padu forme.

Nismo dobro pogađali, za razliku od protivnika - Vlada Vukoičić

Košarkaši Crvene zvezde Beograd izgubili su u subotu od Igokee sa 77:80, u utakmici 18. kola Jadranske lige. Igokea je tako napravila veliki korak ka osvajanju prvog mesta u regionalnom takmičenju, pošto je sa 15 pobeda prva na tabeli i ima tri više od Zvezde i Partizana.

"Svaki trener želi da njegov tim pravi što manje grešaka, ali one su sastavni deo igre. Ono što je nepredvidivo i na šta ne možemo da utičemo je koliko će takvih situacija protivnik uspeti da iskoristi. Protiv Igokee smo imali isti broj šuteva za tri poena, ali nismo tako dobro pogađali", rekao je Vukoičić za klupski sajt.

"Do tog meča bili smo ekipa sa najboljim procentom realizacije šuta za tri poena u ligi. Svaku našu grešku u odbrani Igokea je uspela da iskoristi, a njeni igrači su imali visok procenat šuta za trojku i tu je napravljena najveća razlika", dodao je on.

Vukoičić smatra da Igokea ima najveće šanse da osvoji prvo mesto u Jadranskoj ligi.

"I da dobijemo svih osam utakmica do kraj, Igokea kontroliše situaciju i sve od nje zavisi. Možda bi moglo da se kaže da je trka za prvo mesto i sada gotova, ako Igokea nastavi da igra kao do sada i ako se ne desi nešto nepredviđeno. Idemo dalje, ne razmišljamo o drugim timovima već samo o sebi i kako da u svakoj narednoj utakmici pružimo maksimum", rekao je Vukoičić.

Crveno-beli su u poslednje dve utkamice zabeležili dva poraza, od Galatasaraja u Evrokupu i od Igokee, a Vukoičić ne misli da je njegov tim u padu forme.

"Zaista ne mislim da smo u padu forme. Izgubili smo od Galatasaraja, ali svi su mogli da vide o kakvom timu se radi. Taj poraz ne smatram tolikim iznenadjenjem. Utakmica u Laktašima je bila derbi, tako da nije bilo moguće odrediti favorita. Desila su se dva vezana poraza i neko uvek može da broji negativne serije, ali ne treba zaboraviti da smo mi imali šest pobeda pre toga", rekao je trener Zvezde.

Vukoičić je ocenio da je utakmica sa Igokeom imala atmosferu pravog derbija i da je ponašanje igrača i navijača oba tima bilo na viskom nivou.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online